Tatil Cenneti Haberleri

Tatil Cenneti Haberleri

Fethiye Yaylalarına Kar Yağdı

Fethiye’nin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü.

Ölüdeniz, manzarasıyla büyülüyor

Dünyanın sayılı tatil cennetlerinden biri olan Ölüdeniz, eşsiz manzarasıyla büyülüyor.

Fethiye’de sıcak hava devam ediyor

Tatil cenneti Fethiye’de Eylül ayının ilk haftasında termometreler 32 dereceyi gösterirken hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde seyretmeye devam ediyor.

Kökten, 'Böyle Giderse Ağustosta Sezonu Kapatacağız'

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Ölüdeniz’de turizmin olumsuz yönde ilerlediğini ifade etti. Tatil cenneti Ölüdeniz’de turizm sezonu bayram tatilinin ardından düşüşe geçti.

Vatandaşa sorduk: “Fethiye il olmalı mı?”

Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il kapsamında hangi ilçelerin il statüsünü kazanacağı merak ediliyor. İddialara göre tatil cenneti Fethiye’nin de il olacağı konuşuluyor. Vatandaşlar, mikrofonlarımıza Fethiye’nin il olması hakkında düşüncelerini belirttiler.

FETHİYE’DE OCAK AYINDA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Ocak'a ilişkin hava durumunu yayımladı. 14 il de kar yağışı beklenirken tatil cenneti Fethiye’de güneşli dikkat çekti.

SICAK HAVA GELİYOR

Eylül ayının son günleri yaşanırken Fethiye’de hafta sonu termometreler 35 dereceye kadar yükselecek. Türkiye’nin dört bir yanında soğuk hava etkili olurken, tatil cenneti Fethiye’de hafta sonu yazdan kalma bir gün yaşanacak.

ÖLÜDENİZ’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Yaz sezonu tüm hızıyla devam ederken Türkiye’nin tatil cenneti olan Ölüdeniz’de yaşanan yoğunluk trafiğe yansıdı.

Bodrum'da halk isyanda, her şey 'pekiyi' değil

Bodrum'da bozuk yollar, kesilen sular, yetersiz alt yapı derken tatil cenneti yerel halk ve turistler için ıstırap yuvasına döndü. Bodrum'da yaşanan sıkıntılarla ilgili Bodrum Güçbirliği Derneği'nden, "Bozuk yollar yüzünden artık sadece malımız değil, canımızda tehlikede." açıklaması geldi. Bodrum'daki olumsuzlukları rağmen Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras ise tüm derslerinin 'pekiyi' olduğu ilkokul diplomasını paylaşarak kendini övdü.

Tatil Cennetinde Maskeli Deniz Keyfi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Akçabük sahilinde maskeli, sosyal mesafeli deniz keyfi renkli görüntülere sahne oldu. İlçeye tatile gelen ve salgın nedeniyle maskelerini bir an olsun çıkarmayan 4 kadının denize bile maske ile girmesi dikkatlerden kaçmadı.