Tebliği Haberleri

Tebliği Haberleri

Kadın Balıkçılara Yüzde 25 Daha Fazla Destek Veriliyor

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi ile ilgili başvuruların 08 Ocak 2024 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğunu açıkladı.

Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Tebliği Yayınlandı

Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğ ile sağlanan desteklerin başvuru ve ödeme tarihlerinde değişikliğe gidildi.

Bu Yıl İçinde Uygulanacak Olan Hayvancılık Desteği Uygulama Tebliği

2023 yılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2023/41) 26.11.2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlandı.

KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ KAPSAMINDA KIRSAL EKONOMİK ALTYAPI YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ (MAKİNE EKİPMAN) PROJELERİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

KKYDP- Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları 2020/25 sayılı Tebliği A İş Planı ve B İş Planı kapsamında yapılan başvuruların Merkez Değerlendirme Komisyonu değerlendirmeleri sonucunda belirlenmiş olan yatırıma hak kazananlar Asil / Yedek listesi Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından 26.04.2022 tarihli yazı ile bildirilmiştir.

Yeniden yapılandırmaya ilişkin esaslar belirlendi

Hazine ve Maliye Bakanlığının tebliğine göre, düzenlemeden yararlanmak isteyen borçlular, 31 Ağustos gün sonuna kadar ilgili idareye başvuruda bulunacak. Yapılandırılan borçların azami 18 eşit taksitte ödenmesi imkanı bulunuyor. İlk taksit ödeme süresi 30 Eylül mesai saati bitiminde sona erecek.

Otobüs Bilet Fiyatlarıyla İlgili Düzenleme Geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehirler arası otobüs fiyatlarında yüzde 30-40 indirim öngören bir tebliğ hazırladı.Tebliğin birkaç gün içinde Resmi Gazete'de yayımlanması ve yayımlanmadığı an yürürlüğe girmesi bekleniyor.