Teslim Haberleri

Teslim Haberleri

ADD Fethiye’den anlamlı program

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi organizatörlüğünde, Fethiye Çamköy Anaokulu’nun ihtiyacı olduğu bildirilen, Atatürk büstü ve bayrak direği yardımseverlerin desteği ile yapılarak teslim edildi. 

Fethiye yağmura teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

Saatcı: 1 Nisan'da Fethiye İskelesini Hemen Geri Alacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Mahkeme Kararı ile Fethiyelilere teslim edilen fakat mevcut yönetim tarafından alınmayan Fethiye iskelesini göreve gelir gelmez geri alacaklarını açıkladı.

Muhammet Kökten, çocukların isteğini geri çevirmedi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çocukların top isteğini yerine getirdi. Topları teslim etmek için Çatalarık Mahallesi’ne giden Başkan Adayı Kökten, çocuklarla futbol da oynadı. 

Yağmura rağmen tekerlekli sandalyeyi teslim etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Yakacık Mahallesi’ne ikamet eden doğuştan engelli 55 yaşındaki Ahmet Ali Acar' a tekerlekli sandalye temin etti.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

AK Parti Fethiye ilçe teşkilatından yeni müjdeler

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye ilçe teşkilatında yeni müjdeler açıkladı.

“Kafes-27” operasyonunda “Şahinler” örgütü çöktü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde düzenlenen "Kafes-27" operasyonunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüphelinin gözaltına alındığını belirterek, operasyona devam edildiğini bildirdi.

Fethiye Yağışa Teslim Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Anjiyografi Cihazları Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanesine teslim edildi

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastanelerine teslim edilen Anjiyografi cihazlarına ilişkin olarak AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yazılı açıklama yaptı.

Başkan Akdenizli: “Engelli Vatandaşlarımızın Yaşamlarını Kolaylaştırıyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” çerçevesinde Yayla Ceylan Karabel mevkiindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşı ziyaret ederek tekerlekli sandalye teslimi yaptı. 

Fethiye Yağmura Teslim Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber ilçe genelinde yağışlı hava etkisini göstermeye başladı.

Büyükşehir'den Yangın Tankeri Dağıtımı Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda meydana gelebilecek yangınlara hızlı müdahale edilmesi amacıyla yangın tankeri dağıtımına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Milas Korucuk’a 3 tonluk yangına ilk müdahale tankeri teslim edildi.

Fethiye Yağmura Teslim Olacak

Muğla Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Fethiye’de Çarşamba günü yağmurlu geçecek.

Fethiye Belediyesi Vatandaşların Yanında

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, evi yangında zarar gören vatandaşlara yeni eşyalarını teslim etti.

Seydikemer’de Çobanlık Mesleği Yaşatılacak

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Muğla Valiliği himayesinde Seydikemer Belediyesi ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen Çoban Evi Projesi kapsamında 10 adet konteyner ev çobanlara teslim edildi. 

Üretici Kazanıyor, Milas Kazanıyor

Milas Belediyesi’nin üreticinin artan maliyetlerine destek olmak için başlattığı yüzde 50 hibeli kışlık fide desteği projesi kapsamında 300 bin fide, başvuruda bulunan 77 üreticiye teslim edilmeye başlandı.

Seydikemer’e İlk TOGG Teslim Edildi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde genç iş insanına teslim edildi.

Otomobil Hırsızı Yakalandı, Araç Sahibine Teslim Edildi

Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde aracı çalınan vatandaşın şikayeti üzerine JASAT timleri tarafından yapılan araştırmada arıcı daha önce 4 araç hırsızlığından sabıkası bulunan şahsın çaldığı ortaya çıktı.

Beşkaza Meydanı karanlığa teslim oldu

Her gün binlerce kişinin uğrak noktası olan Beşkaza Meydanı, aydınlatma ışıklarının yanmaması ile karanlığa teslim oldu.

Derneğe 100 Bin TL Bağışladı

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği’nde, derneğe 100 Bin TL bağış yapan Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, parayı dernek yönetimine teslim etti. 

Kayaköy Karanlığa Teslim Oldu

Tarihi ve doğal güzellikleriyle tatilcilerin gözdesi Kayaköy'de elektrik sorunu büyüyerek devam ediyor.

Çalışma Sırasında İş Makinesi Alevlere Teslim Oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Çövenni yaylasında ormanlık alanda yol açma çalışması yapan iş makinesi, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

“Ekonomik Teslimiyet Türkiye’yi Ateşlere Sürüklüyor”

Vatan Partisi Muğla İl Başkanı MKK Üyesi Av. Emre Aykın basın açıklaması yayımladı. 

İçmeler Tesisinde Çalışmalara Başlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İçmeler sahilinde bulunan tesis için hazırladığı projeye yönelik ihale sürecini tamamlayarak yükleniciye yer teslimini gerçekleştirdi.

KOVANCI, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ ALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.

AK PARTİ SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANI ALİ BÜKLÜ OLDU

AK Parti Seydikemer ilçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş’ün Milletvekili aday adayı olması nedeniyle yeni İlçe Başkanı Ali Büklü görevi teslim aldı.

“DEPREMİN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde depremden etkilenen kadınlarla bir araya geldi. Doğru, Hatay’da depremzedelerin sıcak sofralarını tekrar kurabilmesi için mutfak setlerinin, hijyen setlerinin ve çocuklar için oyuncakların yer aldığı kolileri bölgedeki kadınlara teslim etti.

MUTSO DİSİPLİN KURULUNDA DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MUTSO Disiplin Kurulu yeni yönetimi, Ekim ayında gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından belirlenmişti. Odamızda 21 Şubat Salı günü gerçekleştirilen törenle, görev devir teslimi gerçekleştirildi.