Derneğe 100 Bin TL Bağışladı

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği'nde, derneğe 100 Bin TL bağış yapan Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, parayı dernek yönetimine teslim etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yayla Karaçulha’da bu yıl 8.’si düzenlenen Yörük Şenliğinde, Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, 100 Bin TL bağışta bulundu. Yörüklük kültürünün gelecek nesillere aktarılması ve geleneğin devam etmesi için bağışta bulunduğunu ifade eden Ahmet Yasin Çolak, 100 Bin TL’yi nakit olarak Yayla Karaçulha Gönülleri Derneği Başkanı Halil Hancı ve yönetimine teslim etti. Yaptığı bağıştan dolayı Ahmet Yasin Çolak’a teşekkür eden Başkan Halil Hancı, “Ahmet kardeşimiz bize vaat ettiği parayı bugün teslim etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.  

“Köyümüzün Ve Derneğimizin Her Zaman Yanındayız”
Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak ise, “Karaçulha’nın evladı olarak Karaçulha Gönüller Derneğinin her zaman yanındayız. Bu seneki şenliklerimiz gayet eğlenceli ve kalabalıktı. Bu etkinliğin her yıl aynı tempoyla devam edeceğine inanıyorum.  Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Karaçulha halkının gereken desteği vereceğine eminim. Biz köyümüzün ve derneğimizin her zaman yanındayız. Gelecek nesillerin bizim bu heyecanımızı ve emeğimizi örnek almalarını istiyorum. Kültürler nesilden nesile geçtiği için bu kültürde bizlerden onlara kalacak” ifadelerini kullandı.  

“Ahmet Yasin Çolak, Her Zaman Olduğu Gibi Yine Bizim Yanımızdaydı”
Yayla Karaçulha Gönülleri Derneği Başkanı Halil Hancı, “Yayla Karaçulha Gönülleri Derneği olarak bu yıl 8. Yayla Karaçulha Yörük şölenini yaptık. Şölene katılan ve destek olan esnaflarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinlikte Ahmet Yasin Çolak, her zaman olduğu gibi bizim yanımızdaydı. İnşallah diğer etkinliklerde de yanımızda olacak. Şölenimize de büyük bir bağış yaptı. Biz dernek olarak yönetimimizin ve halkımızın desteği ile daha güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN