Toplandı Haberleri

Toplandı Haberleri

Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Muğla’da bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri alanlarında üretim planlaması ve koordinasyona ilişkin 2023 yılında oluşturulan Tarımsal Üretim Planlaması Teknik Komitesi, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında toplandı.

2019-2024 Döneminde Meclis Son Kez Toplandı

Fethiye Belediyesi Mart ayı 2019-2024 döneminin son olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı'nı Sabri Oğuz Bolelli'nin yaptığı toplantıda, imar konuları başta olmak üzere toplam 9 madde görüşüldü.

3 Bin 420 Kg. Çöp Toplandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gökova Körfezi’nde araç yolu olmayan koylardaki kıyı temizliğini sezonun sona ermesiyle birlikte tamamladı. Ekipler 1 Ocak 2023 tarihinden bugüne kadar 35 bin 685 kg çöp toplarken günlük 3 bin 420 kg çöpün bertaraf edilmesini sağladı.

Ördek Adası ve Kuş Cennetinde temizlik yapıldı

Fethiye’nin önemli noktalarından olan Ördek Adası ve Kuş Cennetinde temizlik yapıldı. Etkinlikte deniz kenarına atılmış, cam ve plastik şişe, poşet, alkol şişeleri, ambalaj atıkları gibi birçok çöp toplandı.

Seydikemer Belediye Meclisi Başkan Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı.

Akbük Koyu'nda 2 ton çöp topladı

Menteşe Belediyesi ekipleri Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte Akbük koyunda temizlik çalışması yaparak toplam 2 ton çöp topladılar. 

Kamuoyuna ve Yetkililere Çağrımızdır!

Bugün buraya, eğitimini aldığımız ve bizim için kutsal olan mesleğimizi yaparken karşı karşıya kaldığımız ve artık tahammül edilemez noktaya gelen şiddeti kamuoyuyla paylaşmak ve yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi ve 81 ilimizi temsil eden 56 Veteriner Hekim Odası’nın yöneticileri ve üyeleriyle birlikte eş zamanlı olarak, bütün ülkede bu basın açıklamasını kamuoyuyla paylaşmaktayız.

2 Traktör Dolusu Çöp Ve Atık Toplandı

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Milas Belediyesi sorumluluk alanı dışında kalan Balavca Deresine atılan çöp ve atıkları temizledi. Yapılan temizlik çalışmalarının sonucunda iki traktör dolusu çöp ve atık toplandı.

Uygunsuz park edilen scooterlar toplandı

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yoluna park etmiş scooterlar toplandı.

Kaymakam Karaman, “İlçemizde alınacak güvenlik tedbirleri için toplandık”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 9 günlük bayram tatili sebebiyle Fethiye’de alınacak güvenlik tedbirleri hakkında açıklamada bulundu.

Kadınlar el emeklerini sergiledi

OPET Doğaya Saygı Projesi kapsamındaki kurslarda eğitim gören Bayır köyü sakini kadınların el emeği ürünleri bir sergide toplandı. Marmaris’in Bayır Köyü’nde açılan sergide; takı yapımı, ahşap süsleme ve su kabağı süsleme eğitimlerine katılan kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler yer aldı.

FTSO Meclisi toplandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, 15 Haziran Perşembe günü Meclis Başkanı Kemal Hıra başkanlığında toplandı.

“Cumhurbaşkanlığı ikinci Tur Seçiminde Oylar Sayın Erdoğan’a”

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu, 17 Mayıs 2023 günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde toplandı.

Çıralı: “Türkiye’de ilki gerçekleştiriyoruz”

Muğla, Antalya, Burdur ve Denizli’nin kavşak noktasında kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı (Süt Sığırcılığı) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) Yönetim Kurulu, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) toplandı. Toplantıda Türkiye’de ilk olacak TDİOSB’nin alt yapı yatırımları detaylı olarak ele alındı. 

EDEBİYAT GRUBU BAHRİYE ÜÇOK PARKI’NDA BULUŞTU

Fethiye Edebiyat Grubu 29 Mart Çarşamba günü Bahriye Üçok Parkı Belediye Halkevi'nde toplandı.

MİLLET İTTİFAKI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarının ardından Ankara'da hareketli saatler yaşandı. Millet İttifakı'nın kalan beş siyasi partisi, Saadet Partisi ev sahipliğinde toplandı. 4,5 saat süren toplantının ardından 5’li Masa ortak açıklamada bulundu.

MUTSO’ DA PLANLAMA İMAR VE YAPILAŞMA KOMİSYONU TOPLANDI

Muğla’nın değerini yükseltmek, planlama, imar ve yapılaşma konularında kurumlar nezdinde yürütülen işleyişlere katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Planlama, İmar ve Yapılaşma Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. 

GÜNÜBİRLİK DENİZ TURİZMİ KURULU TOPLANDI 

Günübirlik Deniz Turizmi Kurulu, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman başkanlığında toplandı.

MAG/AMEDER, GÖNÜLLÜLERLE TOPLANDI

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMEDER), 3. etap eğitimleri için başvuruda bulunan gönüllülerle toplantıda bir araya geldi

“TÜRKİYE TEK YÜREK” OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler televizyonların ortak yayınında bir araya geldi. "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleşti. AFAD ve Türk Kızılay'ına bağışların toplandığı canlı yayını, test yayınları devam eden SÖZCÜ Televizyonu'nda da yayınlandı. Kampanyada 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANDILAR

Depremzedelere destek olmak amacıyla Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman başkanlığında “Deprem Koordinasyon Kurulu” toplantısı gerçekleştirildi.

TGK BAŞKANLAR KURULU KİLİS'TE TOPLANDI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 26. Başkanlar Kurulu Toplantısı, düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümünde Kilis’te yapıldı.

SEYDİKEMER’DE, MUĞLA’NIN ALABALIK ÜRETİMİ KONUŞULDU

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi  (TDİOSB) Yönetim Kurulu Heyeti, Seydikemer Kaymakamlığı toplantı salonunda Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplandı. Toplantıda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de yer aldı.

SEYDİKEMER’E DEĞER KATACAK ‘TDİOSB’ TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Heyeti, Seydikemer Kaymakamlığı toplantı salonunda Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplandı.

SEYDİKEMER’DE BAĞBOZUMU ŞENLİĞİ

Seydikemer Arsa Mahallesinde 6. Geleneksel Şükür Yemeği Bağbozumu Şenliğinde üzümler toplandı, kazanlarda pekmez kaynatıldı, en iyi ürün yetiştiricilerine ödüller verildi.

ATIKLAR, AKUT YARDIMIYLA TOPLANDI BAŞKAN ARAS, “BAKIŞ AÇIMIZI DEĞİŞTİRMELİYİZ” 

Bodrum Belediyesi, kentin bütün noktalarında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

FETHİYE’DE TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM ARANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’de trafik ve otopark sorunun çözümüne ilişkin alınabilecek tedbir ve önlemlerin görüşülmesi gündemiyle toplandı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda ilçede trafik güvenliğini sağlayan jandarma ve polis ekiplerinin de görüş ve önerileri kayda geçti. Toplantıda konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Özellikle turizm sezonunda vatandaşlarımızı ve tatilcilerimizi zor durumda bırakan trafik sorununa kalıcı çözüm getirmek için uzun süredir çalışma yürütüyoruz. İlçe merkezinde ve Ölüdeniz Mahallesi’nde halkımızı ve tatilcilerimizi rahatlatacak, işletmelerimizin müşteri ve tedarik yollarını sonuna kadar açacak bir çözüm modeli ortaya koymak zorunluluk haline geldi.” dedi.

15 TEMMUZ’DA FETHİYE, BEŞKAZA’DA TOPLANDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü nedeni ile Fethiye’de etkinlikler düzenlendi. Fethiye Sahil Bandında Milli Beraberlik ve Dayanışma Yürüyüşü başlayan etkinlikler Beşkaza Meydanı’nda devam etti. Etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYMAKAM BALCI’DAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın öncülüğünde, Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, AKUT, MAG ve çevre gönüllüleri Son Çöp Bükücüler ve Keep Fethiye Clean gruplarının katılımıyla 6 Temmuz sabah 6.00' da Help Beach civarı ormanlık alanlar ve yollarda temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. 1,5 saat süren etkinlikte yaklaşık 1,5 ton atık toplandı.

Fethiyespor Genel Kurulu yapıldı

Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez ertelenen Fethiyespor Olağan Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplandı. Yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olarak giren mevcut başkan Esat Bakırcı bir dönem daha Fethiyespor Başkanı olarak seçildi.