Trafik Ekipleri Haberleri

Trafik Ekipleri Haberleri

Ticari Taksiler Sivil ve Resmi Polisler Tarafından Denetlendi

Fethiye ilçesinde vatandaşlar tarafından yapılan yoğun şikayetler sonucunda harekete geçen Fethiye Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri oluşturduğu sivil ve resmi ekipler tarafından Ticari taksileri denetledi. Müşteri olarak ticari taksilere binen polis ekipleri taksimetre çalıştırmayan ticari taksi şoförlerine cezai işlemleri uyguladı şehrin değişik bölgelerinde sivil ve resmi trafik ekipleri Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren ticari taksileri ve şoförlerini denetledi.

Fethiye'de polis ekiplerinden örnek davranış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bayram denetimlerini sıklaştıran trafik ekipleri, yapılan kontrollerde hem sürücüleri denetledi hem de bayramlarını kutladı. "Bu yolda sana güveniyoruz" sloganıyla yapılan bilgilendirmelerin ise yararlı olduğunu belirten vatandaşlar, örnek davranışları konusunda trafik ekiplerine teşekkür etti.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Bu yolda sana çok güveniyoruz diye yola çıkıp, hediye dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri tarafından Ramazan Bayramı trafik tedbirleri çerçevesinde “Bu yolda sana çok güveniyoruz mottosu” ile ilçeye gelen araç sürücülerinin bayramını kutlayarak kurallar konusunda uyarılarda bulunup çocuklara hediyeler dağıttı.

8 MART’TA KADIN SÜRÜCÜLER UNUTULMADI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde karanfil dağıttı

TRAFİK EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik büro amirliği, okullardaki eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

FETHİYE’DE ELEKTRİKLİ SCOOTER DENETİMİ ARTTI

Son zamanlarda birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelen Elektrikli Scooterlar Fethiye Trafik Büro Amirliği resmi ekipleri ve Sivil Trafik Ekipleri tarafından denetleniyor. 

SİVİL TRAFİK EKİPLERİ GÖREVE BAŞLADI

1 Kasım itibariyle Fethiye’de sivil trafik ekipleri göreve başladı.

FETHİYE' DE TRAFİK ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, trafiğin kontrollü bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarına devam ediyor.

FETHİYE EMNİYETİ’NDEN MOTOSİKLET KONTROLÜ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri motosiklet sürücülerini kontrollere devam ediyor. Motosiklet sürücülerinin kurallara uyup uymadığını denetleye ekipler kusuru olanlara ceza yazıyor.

İsrail’in Kudüs’e Saldırısına Konvoylu Protesto

Anadolu Gençlik Derneği Fethiye Şubesinin öncülüğünde 30’a yakın sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile İsrail’in Kudüs saldırıları Büyük Kudüs Konvoyu etkinliği ile protesto edildi. Trafik ekiplerinin kontrolünde yaklaşık 50’yi aşkın araçtan oluşan konvoy, Şehit Fethi Bey Parkından çıkıp, Fethiye Caddelerinde tur atarak, İsrail’e protesto konvoyu düzenledi. Fethiye’de sosyal medyadan bir araya gelen vatandaşlar konvoya katılmak için birbirleriyle yarıştı.

Trafik Ekiplerine Başarı Belgesi

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Bölge Trafik ekipleri gayretli ve özverili çalışmaları nedeniyle başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Dilberoğlu “Şahıslar Gözaltına Alınıp Adliyeye Sevk Edildi”

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Köyceğiz’de trafik ekiplerine yönelik yapılan saldırı gerçekleştiren şahısların gerekli tutanaklarla gözaltına alındığını ve adliyeye sevk edildiğini açıkladı.

Marmaris'te Jandarma Hava Destekli Trafik Denetimi Yaptı

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı Marmaris İlçe Jandarma Trafik ekipleri helikopter ile havadan trafik denetimi gerçekleştirildi. Kural ihlali yaptığı belirlenen dört sürücüye toplam 840 lira ceza kesildi.

Yerli ve milli maket

Cumhurbaşkanı tarafından 27 Aralık’ta tanıtılan yerli otomobilin ilk maketi Muğla’nın Dalaman ilçesine Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından yerleştirildi.

Muğla’da motosikletli trafik tim sayısı 75’e çıktı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerine 18 yeni motosikletli tim dahil olurken, motosikletli tim sayısı 75’e çıktı.

Jandarma’nın Helikopterli Trafik Denetimleri Sürüyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri tarafından sorumluluk bölgelerinde havadan ve karadan trafik denetimleri sürüyor.