Ünvan Haberleri

Ünvan Haberleri

Boksör Kubilay Alcu, 12. maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

Başkan Alim Karaca’dan Muhtarlar Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muhtarlar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Muhtarlık müessesesi demokrasinin en temel taşıdır” ifadesini kullandı.

19 Eylül Gaziler Günü Seydikemer’de Törenle Kutlandı

Seydikemer’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanının verildiği günün 102’nci yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.  

Fethiye’de Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanının verilişinin 102. yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü, Fethiye Kaymakamlık Bahçesi Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

23 Yaşındaki Kulüp Başkanı Açıklamalarda Bulundu

Türkiye’nin en genç kulüp başkanı unvanını elinde bulunduran 23 yaşındaki GMG Kastamonuspor Başkanı Enes Aygün, FRT TV mikrofonlarına Fethiyespor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yenilgisiz Şampiyon sağlık kontrolünden geçti 

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul’da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

MARMARİS’İN İLK KADIN BAŞKANI BU KEZ MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY

Marmaris siyaset tarihinde; 1998 yılında CHP İlçe Başkanı seçilerek ilk kadın başkan olan ve hemen arkasından 1999 Yerel Seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan Adayı olarak yine ilk kadın başkan adayı ünvanlı Fatma Gebeş Çimen, Gazeteci Arif Çataroğlu ve Turizm Esnafı Nurettin Ece’den sonra Marmaris CHP’den Muğla Milletvekili Aday Adayı olan 3. Kişi oldu.

EN GENÇ PROFESYONEL BOKSÖR AHMET EREN ÖKSÜZ OLDU

Avrupa ve Dünya Profesyonel Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından bu branşa adım atan Ahmet Eren Öksüz, en genç profesyonel boksör unvanını aldı. 

GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Kurtuluş Savaşı'nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e 'Mareşal' rütbesi ve 'Gazi' unvanı verilişinin yıldönümünü 'Gaziler Günü' olarak kutlamaktayız. Bu hususta 19 Eylül Gaziler Günü Fethiye’de de törenle kutlandı. 

BAŞKAN TEKE'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik Unvanı verildiği günün ‘Gaziler Günü' ilan edildiğini ifade ederek, gazilerin yaşayan kahramanlar olduklarını vurguladı.

MUĞLA VALİSİ SAYIN ORHAN TAVLI’NIN 19 EYLÜL “GAZİLER GÜNÜ” MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanı verilişinin yıldönümünü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız.

Ajda Pekkan Bodrum’un Kültür Sanat Elçisi Oldu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak yer aldığı Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV)’nın 25. yıl kutlama konserinde, Süper Star Ajda Pekkan’a “Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi“ ünvanı verildi.

19 Eylül Gaziler Günü Muğla’da kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanı verilişinin 100. Yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü, Muğla’da törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü Fethiye’de törenle kutlanacak

Sakarya Meydan Muhaberesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM’since Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e, “Mareşal” rütbesi ile “Gazi” ünvanı verilmiştir. 19 Eylül, “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır. 19 Eylül Gaziler Günü Fethiye’de tören ile kutlanacak.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu için ringe çıkacak

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu'nun Gürcistanlı Rakibi Paata Varduashvılı'nin Covid-19 Testinin Pozitif çıktığı için (UBO)Federasyonun kararına göre Altın Kemer Kubilay Alcu' ya geçmiş, rakibe de 1 buçuk ay zaman verilmişti. Boksör Alcu, 3 Eylül Cuma akşamı Cafer Ağa Spor Salonu’nda Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Unvan maçı için ringe çıkacak.

Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, Avrupa Altın Şampiyonluğu yolunda

Yabancı uyruklu bütün Rakiplerini eleyerek Avrupa Şampiyonluğu Ünvan maçına hak kazanan Fethiye'nin Yenilgisiz Na Mağlup Profesyonel Boksörü Kubilay Alcu, 24 Temmuz Cumartesi günü Arnavutluk Tiran'da Avrupa Altın Kemer Şampiyonluğu Ünvan maçı için ringe çıkacak.

6. profesyonel maçına hazırlanıyor 

Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü olma unvanını taşıyan Sezer Olpak, 6. profesyonel maçına 5 Haziran tarihinde Almanya’da çıkacak. Sezer Olpak, “6. profesyonel maçımı 5 Haziran’da Almanya’da yapacağım. 8 rauntluk bir karşılaşma olacak. Bu maçı kazandığım takdirde, Almanya şampiyonu ile 10 rauntluk kemer maçına çıkacağım” dedi. 

Vatan için canım feda

Vatan uğruna canları pahasına mücadele eden, ortaya koydukları mücadelelerden “gazilik” unvanı alarak çıkan kahraman askerlerden biri de Özcan Aslan. 1992’de Siirt Eruh’ta mayına basarak bir gözü ile ayağını kaybeden Arslan, “Vatanım için ayağım ve gözüm değil canım fedadır” dedi.

Muğla Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi Unvanını Kazandı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1 buçuk yılda 3 bini aşkın anjiografik işlem, Bin 200 stent ve 200’ü aşkın baypas cerrahisi gerçekleştirilen hizmetler neticesinde “Kalp Merkezi” unvanını kazandı.

Kartal Yuvası Pistinde Çalışmalar Tamamlandı

Muğla’nın Milas ilçesine konuşlandırılan, dünyanın en büyük helikopteri unvanına sahip olan Mİ -26 yangın söndürme helikopteri için yapılan Kartal Yuvası Pisti’nde çalışmalar sona erdi.

Muğla'ya Tatile Gelen Gençler Ölümden Döndü

Manisa'dan Muğla'nın Ula İlçesi sakin kent ünvanlı Akyaka Mahallesi'ne tatile giden gençlerin aracı Menteşe'de yol üzerinde yandı. İtfaşiye tarafından müdahale edilerek söndürülen araçtaki kişiler ölümden döndü.

Deniz Hasreti Bitti

Covid-19 salgın sürecinde alınan tedbirlerden plajların tekrar açılması sonrası ‘Sakin Kent’ unvanlı Akyaka’da yağmurlu havada gençler denizin tadını çıkardı

Sakin Kentteki Tur Tekneleri Sezonu Bekliyor

Muğla’nın Sakin Kent unvanlı Ula ilçesinde Azmak ve Sedir Adası turu düzenleyen ve 4 aydır çalışmayan tur tekneleri iznin çıkmasını bekliyor

Akyaka Sahili Köpeklere Kaldı

FERDİ YAVUZ- Muğla’nın günübirlik tatil beldesi ‘Sakin kent’ unvanlı Ula’nın Akyaka Mahallesi'nde, bayramın 2. gününde de koronavirüs sessizliği hakim oldu. Dünyaca ünlü sahilde sadece köpekler vardı. 

Ayşenur Muğla’nın Gururu Oldu

Hentbol Milli Takımı ile Dünya 2.si olan Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Ayşenur Çetinkaya, Muğla’nın Devlet Sporcusu alan ilk sporcusu unvanını kazandı.