Yol Yapım Haberleri

Yol Yapım Haberleri

Seydikemer’de Parke Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parke çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 206 km’lik yol çalışmasının 138 km’sini tamamladı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmasıyla ilgili mahalle  muhtarları  Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

Başkan Uzundemir, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, devam eden üst yapı yol yapım ve park çalışmalarını yerinde inceledi.

Baha Şıkman Caddesi trafiğe kapatıldı

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi, Baha Şıkman Caddesi yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte beton yol yapımı ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi öncülüğünde yol yapım çalışmaları İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi birleşiminde hızla devam ediyor.

KARACA, “HİÇ BİR BELEDİYE KOLAY KOLAY ALT YAPIYA GİRMEZ”

“Fethiye” programına konuk olan ve Fethiye’yi değerlendiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “ Fethiye’de 334 kilometrelik hat döşendi. 5 kurum ortaklığında yapılıyor. Bölgede ciddi bir internet sorunu vardı. Pandemide uzaktan eğitimle ilgili bölgemizde yaşayan öğrencilerden ciddi talepler oldu. Vatandaşlarımıza hak veriyorum. Fakat yapılan yatırımların da onlar için olduğunu ve şehir için yapıldığını bilmelerini istiyorum. Hiçbir belediye başkanı kolay kolay alt yapıya girmez. Bu cesur bir adımdır” şeklinde konuştu.

KABAK KOYU YOLU YAPILDI

Fethiye Belediyesi, Dünyaca Ünlü Kabak Koyu’na inen yolda hem genişletme hem de parke çalışması yaptı.

ÜST YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bayram tatili nedeniyle 9 gün ara verilen yol yapım çalışmaları Köprübaşı Mevkii’nde devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgede parke yapım çalışması başladı.

DONT MAHALLESİNDE ASFALT HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Seydikemer’in ismiyle ünlü mahallesi Dont Mahallesinde asfalt hazırlığı sürüyor. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaz kış demeden rahat ve güvenle kullanabilecekleri yol yapımı için mesai kavramı gözetmeden çalışıyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında Kurban Bayramı’na yetişmek için hızlanıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki çalışmalarda sona yaklaşılırken Pürşah Bey Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları da başladı.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ işbirliği ile başlayan kanalizasyon kolektör hattı çalışması nedeni ile 22 metrelik yolun bir kısmı trafiğe kapalı durumda bulunuyor.

GÖKCAN ’’BİTMEK BİLMEYEN BİR YOL ÇALIŞMASI VAR’’

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında yol yapım çalışmalarını inceleyen Gökcan, yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt ve üst yapı çalışmaları çeşitli bölgelerde devam ediyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı çalışmaları Fethiye’nin çeşitli noktalarında hız kesmeden devam ediyor.

Fethiye ve Seydikemer taşıma kooperatiflerinin sorunları FTSO’da ele alındı

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın talebiyle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Fethiye ve Seydikemer taşıma kooperatiflerinin sorunları ele alındı. Taşımacılık sektörü temsilcileri, sürekli artan akaryakıt ve bakım maliyetlerine karşın, taşıma tarifelerindeki zamların yetersiz kaldığı belirterek teker döndüremez hale geldiklerinden yakındı. Toplantıya katılan Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran ise Fethiye’de devam eden altyapı ve yol yapım çalışmalarında gelinen son noktaya dair bilgileri ve bitirmeyi planladıkları tarihleri katılımcılarla paylaştı.

İki taraf da haklı olduğunu savunuyor 

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde bir süredir dere ıslahı ve yol yapım çalışmaları devam ediyor. Karaçulha Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde ilgili kurumların iş makineleri ve ekipleri tarafından faaliyetler yürütülüyor. 

Çiftlik Mahallesi’nde parke kaplama çalışması tamamlandı

Milas Belediyesi bir yandan koronavirüs ile mücadelesini sürdürüyor, bir yandan yatırımlarına devam ediyor, bir yandan da yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çiftlik Mahallesi’nde parke kaplama çalışmasını tamamladı. 

Menteşe Toplu Taşıma Güzergâhlarında Değişikliği Yapıldı

Menteşe’de yol yapım çalışmaları nedeniyle toplu taşıma hatlarının güzergâhlarında bazı değişiklikler yapıldı.

Ortaca'da Yol Yapım Bakım ve Tadilat İşleri Sürüyor

Ortaca Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bakım, tadilat ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.