Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL'lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 206 km'lik yol çalışmasının 138 km'sini tamamladı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmasıyla ilgili mahalle  muhtarları  Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanındaki yollarda onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 206 km’lik yol çalışmasının 138 km’sini tamamladı. Bu kapsamda Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Fethiye, Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Datça ve Seydikemer ilçelerinde onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmaları devam ediyor. 

Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür
Mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yol çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Mahallelerinde ki yolların yenilenmesi konusunda Büyükşehir Belediyesine başvuru yaptıklarını bunun değerlendirmeye alınarak çalışmaların tamamlandığını söyleyen Seydikemer Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Zafer Arıcan  “Mahallemizin yollarının yapılması için Büyükşehir Belediyesine müracaatta bulunmuştuk. Sağ olsunlar yollarımızı yaptılar. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ederim” diye konuştu. 

Menteşe ilçesi Muratlar Mahalle Muhtarı Özcan Duran ise “ Yol çalışmalarımız yapıldı. Mahallemiz için yol çalışması önemliydi. Bölge halkımızın en büyük taleplerinden birisi yollarımızın yenilenmesi idi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  

Menteşe ilçesi Fadıl Mahalle Muhtarı Halil Orhan “ Fadıl mahallesi olarak yollardan sıkıntımız vardı. Muğla Büyükşehir Belediyemiz yollarımızı yaptı. En büyük sıkıntılarımızdan birisi olan yollarımızın tamamlanması bizleri mutlu etti. Mahalle halkım adına Muğla Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN