Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Hazırlıklarını Tamamladı

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği, 25 Ocak Perşembe günü yapılacak olan Hamdi Özbay'ı anma etkinliği için hazırlıklarını tamamladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiyeli Türk Halk Müziği TRT sanatçısı Hamdi Özbay’ın 7. ölüm yıl dönümü için çalışmalarını yürüten Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği 25 Ocak Perşembe günü yapılacak olan program için hazırlıklarını tamamladı. Fethiye Belediyesi katkılarıyla Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan programda Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği THM Korosu, merhum bağlama sanatçısı Özbay’ın türkülerini seslendirecek. 

Merhum Özbay’ın 7. Ölüm yıl dönümü için herkesi Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’ne beklediğini söyleyen Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Türk Halk Müziği koro şefi Ali Tunç, “Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği olarak Fethiye’ye 25 yıldır hizmet veren bir derneğiz. Bugün dernek binasında toplandık ve yarın akşam yapılacak olan program için son provamızı gerçekleştirdik. 25 Ocak Perşembe akşamı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde anlamlı bir etkinlik yapacağız. Bu kapsamda değerli sanatçımız Hamdi Özbay’ı anma programında müzikseverler ile buluşacağız. Sanatseverleri bu konsere bekliyoruz. TRT’ye katkıda bulunduğu değerli sanatçı Özbay’ın eserlerini seslendireceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN