'Fethiye Kitap Günleri' Özer Olgun Kültür Merkezi'nde

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 'Kitap Günleri' programı 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde olacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyetin 100. yılında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde buluşan Fethiyeli şair ve yazarlar 4 gün boyunca okurları bekliyor. Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen “Kitap Günleri” programı 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde olacak.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında yazarlar olarak halkımızla buluşmak istedik”
Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut program hakkında yaptığı açıklamada, “Fethiye Edebiyat Grubu olarak Fethiye Belediyesi ile birlikte Fethiyeli yazar ve şairler için kitap günleri programı düzenledik. Özellikle Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle yazarlar olarak halkımızla buluşmak istedik. Burada Fethiye’de yaşayan yazar ve şairler var. Eserlerini halka sunuyorlar. 15 tane yazar arkadaşımız bulunuyor. 4 gün boyunca Fethiye’de ki okurları buraya bekliyoruz. Bizi verdiği desteklerden dolayı Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Halkımızı bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN