Fethiyespor'un en yakın rakipleri ne durumda?

Fethiyespor ligde 40 puanla lider olarak bulunuyor. Lacivert beyazlıların en yakın rakipleri Kırıkkalespor ve Erokspor 31 puanda ligde 2. ve 3. sırada yer alıyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ligde 31 puanla 2. sırada bulunan Kırıkkalespor 17. haftada Karşıyaka deplasmanına konuk oluyor. Karşıyaka ligde 20 puanla 12’nci sırada yer alıyor. Kırıkkalespor bu deplasmandan galip gelmesi halinde puanını 34’e yükselterek ligin ilk yarısını tamamlamış olacak.
Erokspor bu hafta Ağrı 1970 Spor deplasmanına konuk oluyor. Ağrı 1970 geçtiğimiz hafta ligin 2.’si olan Kırıkkalespor deplasmanına konuk oldu. Ağrı 1970 Spor bu deplasmandan 3 puanla ayrıldı. Moralleri yüksek olan Ağrı 1970 Spor evinde ligin 3’üncü sırasında bulunan Erokspor’u yenme planları yapıyor. Ağrı 1970 Spor bu maçtan galip gelmesi halinde puanını 27’ye yükselterek üst sıralara tırmanarak ligin ilk yarısını tamamlamış olacak. Erokspor ise bu zorlu deplasmandan galip gelerek  şampiyonluk yolunda Fethiyespor ile arasındaki puan farkını azaltma planları yapıyor.
Fethiyespor 40 puan ile ligin lideri konumunda. Lacivert beyazlılar 5 maçtır kaybetmeyerek iyi bir galibiyet serisi yakalamış durumda . Şimşekler  17. haftada evinde Derince ile karşılaşacak. Bu mücadeleden galip gelmesi sonucunda puanını 43’e yükselterek ligin ilk yarısını tamamlamış olacak. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN