Fethiyespor'un Rakibi Arnavutköy

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü 14.00'te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta Isparta 32 Spor’a konuk oldu. Mücadele, rakip takımın 3-0’lık skoruyla sona erdi.

Maçın ardından 2 gün genel izin kullanan Fethiyespor, bu hafta oynayacakları Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor mücadelesi için hazırlıklarına başladı. Lacivert beyazlılar, 3-0’lık mağlubiyeti unutup taraftarı önünde İstanbul temsilcisini mağlup etmek istiyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek. 11 Aralık Pazartesi günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak Fethiyespor – Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor müsabakasını Ordu bölgesinden Adem Cinek yönetecek.

Cinek’in yardımcılıklarını Bülent Korkmaz ile Baykal Tuna yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Gökhan Özbulut görev yapacak.
Fethiyespor’un rakibi Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor, Türkiye Kupası’nda Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’a 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

MAÇ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ OLABİLİR
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, önceki günlerde yaptığımız röportajda “Fethiyespor sevdalılarının bu maça geleceğini düşünüyorum. Öğrencileri işin içine katabiliriz, başkanımızın öyle bir düşüncesi var. Eğer öğrencileri katarsak her zaman bizim için 12.adam itici güç. Öğrenciler ve taraftarlarımızla inşallah kazanırız" demişti. Fethiyespor yönetimi, ileriki günlerde öğrenciler hakkında bir karar alırsa açıklama yapacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN