Finansal Yönetim Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen 'Kriz Dönemlerinde Finansal Yönetim Eğitimi'nde işletmelerin karşı karşıya kaldıkları finansal problemler sırasında ve sonrası alınabilecek kararlar anlatıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

FTSO Likya Salonu’nda 9 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen eğitim Yüksel Akademi’den Eğitmen ve Danışman Yüksel Bilek tarafından verildi. 25 kişinin katıldığı 5 saatlik eğitimde, kriz dönemlerinde finansal kararlar alma sürecinin önemli noktaları konu başlıklarına göre sırayla ele alındı. 

Eğitimin ilk bölümünde muhasebe ve finans, finansal riskler ve risklerden korunma yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Eğitimin ikinci bölümünde ise finansal analiz yöntemleri, çalışma ve işletme sermayesinin önemi, mali tablolar ve mali analiz konuları üzerinde duruldu. 

Uygulamalı örneklerle katılımcılara finansal risklerden korunma yöntemlerini anlatan Eğitmen Bilek karlılık oranlarını gösteren örnek bilanço karşılaştırmaları yaptı. Eğitim katılıcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN