FTSO Başkanı Osman Çıralı'nın 30 Ağustos Mesajı 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Çıralı mesajında, 'Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferimizin 101. yılını kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları canları pahasına bizlere bırakan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.' dedi. 

PAYLAŞ

30 Ağustos Zaferinin, Milletçe bağımsız yaşama iradesinin nişanı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Çıralı’nın mesajı şöyle: 

“Cumhuriyetimizin de müjdesi olan 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin neleri başarabileceğini tüm dünyaya gösteren bu büyük zafer bugün de bize ilham olmaktadır. Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletimizin ortak hislerini de dile getirerek, ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ demiştir. Aziz Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de terör ve ekonomik istikrarsızlık gibi farklı senaryolarla ortaya konan sömürgecilik anlayışına 30 Ağustos ruhuyla, menfaat ve çıkarlarına sahip çıkmaktadır.  Birlik ve beraberlik içinde bu topraklarda hür yaşamaya, atalarımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk Milleti, milli birlik ve beraberlik şuuruyla, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. 

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferimizin 101. yılını kutlamanın onur ve heyecanıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu toprakları canları pahasına bizlere bırakan tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN