'Kadın varsa yarın var, kadınlarımızı girişimci olmaya özendirmeliyiz'

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 'Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle hayatımıza anlam katan, değer katan, güzellik katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajı şöyle: 
“Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle aileyi, toplumu, iş hayatını dönüştüren, güzelleştirenlerin kadınlarımızdır. Kadın varsa yarın var. Çünkü kadın elinin değdiği her iş, daha güzel ve verimli oluyor. Nasıl ki aşımız, yuvamız kadınlarımız olmadan olmuyor, iş dünyamız da kadınlarımız, kadın girişimcilerimiz olmadan olmaz. Hayatın her aşamasında yılmadan üreten kadınlarımızın, iş dünyasında da girişimci olarak daha fazla yer almalılar. Kadınlarımızın üretkenliğine, yetki, güven, vizyon da eklenince iş hayatında örnek başarı hikayeleri yaşanıyor. Bu nedenle kadınlarımıza, baba, eş, arkadaş, ortak olarak daha çok destek vermeliyiz. 
Bu açıdan çok şanslı bir coğrafyada yaşıyoruz. Türkiye’nin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Karnesi’nde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinde ‘En Eşitlikçi İl’ unvanına sahip Muğlamızda kadın-erkek ayrımcılığının olmaması gurur verici. Birlikte üretiyor, birlikte paylaşıyoruz. FTSO olarak biz de pozitif ayrımcılık yapıyoruz ve kadın çalışan ağırlıklı Oda olarak üyelerimize hizmet veriyoruz. Kadın girişimcilerimize duruşlarıyla, yaptıklarıyla, başarılı çalışmalarıyla örnek olan TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Şeniz Mehtap Çahan başta olmak üzere, Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Hicran Ayva Yeşertener, Aylin Kurt Özyurt ve Büşra Tuncer ile tüm icra komitesi üyelerini özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. 
Kadın girişimcilerimizin rol model olarak öne çıkmasıyla kadın girişimcilerimizin sayısının artmasının artacağına ve yeni rol modellerin çıkacağına yürekten inanıyorum. Üreten, dünyayı emekleriyle iyileştiren, güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN