İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Değişti

Muğla Bölge İletişim Başkanlığına, bir süredir Muğla Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Ruşen Arvas yerine Ankara İletişim Başkanlığından Ahmet Uzun'un atandığı bildirildi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Bölge İletişim Başkanlığına, bir süredir Muğla Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Ruşen Arvas yerine Ankara İletişim Başkanlığından Ahmet Uzun’un atandığı bildirildi. Muğla İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Ahmet Uzun kimdir?
Ahmet Uzun 1987 yılında Giresun’ un Bulancak ilçesinde doğdu.
İlkokul, ortaokul, lise eğitimini İstanbul’ da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Yönetimi yüksek lisans mezunudur. 
Özel sektörde çalışma hayatına başlayan Ahmet Uzun, çeşitli kademelerde yöneticilikler yaptıktan sonra, 2013 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde kamu hizmetine başladı. Çeşitli birimlerde yöneticilik görevlerini ifa etti. 2021 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki görevinden ayrıldı. Kısa bir dönem devlet üniversitelerine proje danışmanlığı hizmeti verdikten sonra 2022 yılı eylül ayında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği emrinde göreve başladı. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığında görev alan Ahmet Uzun 13/10/2023 tarihinde Başkanlık oluru ile Muğla İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü olarak atandı. 
Ahmet Uzun evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN