İYİ Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Ünal'dan SED Medya'ya ziyaret

İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Ünal, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti ilçe binasında yoğun katılım eşliğinde Fethiye Belediyesi meclis üyesi aday adaylığını açıklayan Cengiz Ünal, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarının devam ettiği belirten Ünal, “SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ile yerel seçimler ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk” dedi.
Açıklamasının devamında Ünal, “Nazik karşılama için teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 yerel seçimleri için meclis üyesi aday adaylığımı açıklamıştım. Bu kapsamda çalışmalar yürütüyorum. Ziyarette ise Seda Bey ile fikir alış verişinde bulunduk. Aynı zamanda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutluyorum” dedi.
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Bugün ise İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cengiz Ünal, ziyaretimize geldi. Kendisi genç bir arkadaşımız. Cengiz kardeşimizden genç olmasının avantajlarını kullanmasını bekliyoruz. Ziyaret için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN