Kadın ve genç girişimciler bir araya geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyesi, kadın girişimciler ve genç girişimciler tanışma toplantısında bir araya gelerek yeni döneme ilişkin değerlendirmede bulundular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

FTSO’da 11 Ekim 2023 Çarşamba günü düzenlenen iki ayrı toplantıda bir araya gelen Fethiye ve Seydikemeri’in genç girişimcileri ve kadın girişimcileri, 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak TOBB Kadın ve Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Seçimleri öncesinde tanışarak ve görüş alış verişinde bulundu.

FTSO Meğri Salonu’ndaki ilk toplantıya FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Genel Sekreter Ezgi Kullukçu ile Genç Girişimciler İl Kurul Üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Osman Çıralı, genç girişimcilere, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, TOBB Genç Girişimci İl Kurulu’nun işleyişi hakkında bilgi verdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun genç girişimcilere verdiği öneme vurgu yapan Osman Çıralı, genç girişimcilerin bölge ekonomisinde söz sahibi olmasından mutluluk duyacaklarını ifade etti. Gençlerin geleceğe yön vereceklerini kaydeden Çıralı, genç girişimcilerin önünü açmak için gençlerden gelen önerilere her zaman açık olduklarını dile getirdi ve başarılar diledi.

Toplantıda FTSO Genel Sekreter Ezgi Kullukçu da kurul üyelerine kurulun oluşumu, mevzuat ve görevleri hakkında bilgi aktardı.
Meğri Salonu’nda öğleden sonra yapılan ikinci toplantıya ise FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ile Kadın Girişimciler İl Kurul Üyeleri katılım sağladı. Toplantıda katılımcılara Kadın Girişimciler Kurulu mevzuatı, kurulun oluşumu ve görevleri hakkında detaylı bilgi verildi.

Her iki toplantı da kurul üyelerinin kendilerini tanıtmaları ve projelerini paylaşmalarının ardından sona erdi. Yeni dönem TOBB Kadın ve Genç Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleri, 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak seçimlerle belirlenecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN