Kadınlar Gününde Sezon Açılışı

Event Sposa 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sezon açılışını gerçekleştirdi. Gelinlik, damatlık ve abiye ürünlerin satıldığı mağazada etkinlik boyunca özel indirimler uygulanacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Gelinlik ve damatlık gibi ürünlerde Fethiye'nin önde gelen giyim mağazalarından birisi olan Event Sposa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sezona merhaba dedi. 3 gün boyunca devam edecek olan bu etkinlik kapsamında abiyelerde %15 indirim mevcut. 
Etkinlik hakkında konuşan Event Sposa Mağaza Yöneticisi Canan Yakar,’’ Bugün Dünya Kadınlar Günü. Öncelikle tüm kadınların kadınlar gününü kutlarım. Biz aslında sezonu açılış kokteyli düzenledik. Daha anlamlı olması için bu güne denk getirdik. Böylece daha anlamlı oldu. Şuan etkinliğimizin 1. günündeyiz. 3 gün boyunca devam edecek. Abiyelerimizde şuan %15 indirim var. Etkinliğe katılım güzeldi. Misafirlerimiz geliyor. Gelecek olan misafirlerimizde var. Herkesi bekliyoruz’’ dedi.

ATMOSFERE GÜZELLİK KATMAK İÇİN BURAYA GELDİK
Etkinlik boyunca burada olduklarını söyleyen Tuhanlar Sarraf Çalışanı Onur Arıkan,’’ Bu etkinlikte biz de bazı özel mücevher parçalarımızı sergilemek istedik. Hem sergi yapıyoruz hem de sohbet ediyoruz. Atmosfere güzellik katmak için buraya geldik’’ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN