Karaca, 'Tanıtım adına çok katkılı olduğunu düşünüyorum'

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca izlenimlerini aktardı. Başkan Karaca, 'Fethiye 2024 yılında yeni bir rekor kıracak' diye konuştu.  

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

EMITT Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “EMİTT Fuarı sadece pandemi döneminde bir ara vermişti. Türkiye’nin en büyük turizm destinasyon fuarı olma özelliğini taşıyor.

Sektörün önde gelen merkezleri stant açmış durumda. Bizler de Fethiye’de standı olarak güzel ve stratejik noktada yer alıyoruz. Fethiye olarak bütün odalarımız ve paydaşlarımızla birlikte buradayız. Tanıtım adına çok katkılı olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Başkan Karaca, “Geçen yıl burada yaptığımız röportajda Fethiye’nin rekor kıracağını söylemiştim. Pandemiden sonraki süreçte de yüzde 90, yüzde 100 doluluk oranına ulaşacağımızı dile getirmiştim. O dönemde Fethiye yüzde 90’ı geçti. Şu an itibari ile de geçen yıldan daha iyi bir konumda olacağız.

Ekim ayında dünyanın en prestijli yayınlarından birisi olan Times Dergisi’nde ilçemiz turizm destinasyonlarında, İbiza’dan sonra dünyada ikinci sırada yer aldı. Türkiye’de de birinci sıraya yükselmiş durumdayız. İngiltere’deki acenta sahipleri ve yönetim kurulu başkanlarından aldığımız bilgiler doğrultusunda yeni bir rekora doğru gidiyoruz.  Fethiye 2024 yılında yeni bir rekor kıracak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN