Kökten, Esnafları Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını Zincirlikavak ve Çalıca mevkilerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sürdürdü. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Esnaflar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hayata geçirecekleri projeler ile Fethiye’yi bütüncül bir şehir kimliğine kavuşturacaklarını belirtti.

Göreve seçildikleri takdirde 1 Nisan tarihinden itibaren düğmeye basacaklarını kaydeden Başkan Adayı Kökten, yıllardır çözülemeyen sorunların en kısa sürede ortadan kaldırılacağının sözünü verdi. 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Çalıca’da esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Buradaki en büyük sıkıntılar imar, trafik ve görmüş olduğunuz kavşak. Biz zaten Fethiye genelinde tamamen bütüncül bir şehir yapmayı planlıyoruz. Projelerimizin içerisinde bu mevcut…

O yüzden en yakın zamanda bu kavşağımız ile ilgili projemizi uygulayacağız. Aynı zamanda çevre yolunda battı çıktı uygulamamız olacak. Bildiğiniz gibi Karaçulha’da sürekli kaza oluyor. Dolayısıyla bunlar için biz var gücümüzle 1 Nisan itibariyle düğmeye basacağız ve çalışacağız. Çalıca yolu üzerindeki esnaflarımızdan en büyük şikayetleri imar, altyapı, trafik ve aynı zamanda bu kavşak. Bunları en kısa sürede çözeceğimize söz verdik ve söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN