Kökten, Sanayi Esnafına Söz Verdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Çalıca Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Büyük ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Yeni Sanayi Sitesi adı altında Çırpı Mevkii'ndeki alanın tahsisini gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.

Esnafların her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Adayı Kökten, sektöre yönelik çalışmaların kısa sürede hayata geçirilmesi yönünde söz verdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Fethiye Yeni Sanayi Sitesi adı altında Çırpı Mevkii'ndeki alanın tahsisini gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Sadece Fethiye sanayisi değil, Çalıca’daki sanayideki sorunları aynı.

Onların da güzel bir sanayi beklentisi var. Bizim projelerimizin içerisinde zaten yeni bir sanayi projemiz var. Dolayısı ile biz yeni sanayi sitesini kuracağız ve bu esnaf arkadaşlarımızı uygun ortamlara taşıyacağız. İlerleyen dönemlerde daha sağlıklı çalışmaları hayata geçireceğimizin sözünü verdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN