Kullukçu İle Eroğlu Açılışta Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanlığı yapmış Ali Özgür Kullukçu ile siyaset ve iş dünyasının renkli simalarından olan Erdal Eroğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın da katıldığı Bahriye Üçok Parkı'nın açılış töreninde buluştular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bahriye Üçok Parkı’nın açılışında bir araya gelen CHP  geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanlığı yapmış Ali Özgür Kullukçu ile siyaset ve iş dünyasının renkli simalarından olan Erdal Eroğlu sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ettiler.
Erdal Eroğlu sohbet sırasında yaptığı açıklamada “Bahriye Üçok Parkı’nın Fethiye halkına ve insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreç öyle bir zor süreç ki Türkiye’nin en büyük sorunu ekonomi ,bunu herkes biliyor. Ama benim gözümden en büyük sorun insanlarımızın birbirleriyle kucaklaşma sorunudur. Toplumumuz öyle bir hale geldi ki bir tarafta dindar geçinen, Allah’ın yolunda yürüyen sözde bir kesim, onun karşısında da sanki dinsizler, imansızlar olarak nitelendirdikleri bir toplum görüntüsü verilmeye çalışılıyor. Ama şunu unutmasınlar ki;  bu insanlar hem Cumhuriyetine sahip çıkacaktır, hem dinine sahip çıkacaktır , hem de vatanına sahip çıkacaktır. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de demokratik ortam içerisin de herkes birbirini kucaklayarak milli iradeye güvenerek seçimlere gidecektir ve sandıktan çıkacak olan kim olursa olsun vatandaşta ona boyun eğecektir. Değerli belediye başkanımıza, ekibine, Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı’na, geçmişte görev yapan değerli kardeşime, yeğenime huzurlarınızda da teşekkür etmek istiyorum. Güzel Fethiye’miz çok güzellerine layıktır, inşallah bu ekip güzellikleri daha da artıracak inancındayım. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.
Açılışa  katılan diğer vatandaşlarla da sohbet eden Ali Özgür Kullukçu “Gerçekten Fethiye’de özlediğimiz bir tabloyu hep birlikte yaşıyoruz. Üstelik Millet İttifakı’nın paydaşları olarak bizler Fethiyeli hemşerilerimizle hem Türkan Saylan Anıtı’nın hem de Bahriye Üçok Parkı’nın açılışında bir araya gelme fırsatı bulduk. Bahriye Üçok Parkı  atıl durumdaydı. Cumhuriyet Halk Partili belediyemiz bu atıl durumu ortadan kaldırmak suretiyle yeniden bu parkı işlevsel hale getirdi. Ve buraya da bir Bahriye Üçok anıtı yerleştirildi. İçinde de halk evimiz yine Fethiye’mize ait olan kooperatifimizin yerel tohumlara dayalı olarak Fethiye’nin markalarını, Fethiye’ye özgü Fethiye tahılını değerlendirdi. Tüm Fethiyelilere sunduğu satış noktaları söz konusu. Açıkçası Cumhuriyet Halk Partili Fethiye Belediye Başkanımız’ın Fethiye’ye kazandırmış olduğu bu hizmetleri büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz. Önümüzde çok kritik bir seçim süreci başlayacak. O seçim sürecinde de yine Erdal Abi’nin dediği gibi Millet İttifakı’nın paydaşları olarak bu seçime hep birlikte hazırlanıp toplumun bize verdiği sese kulak vermek suretiyle yeniden o Türkiye Cumhuriyeti temellerine oturtacağımıza yürekten inanıyorum. Emeği geçen başta Fethiye Belediye Başkanı  Alim Karaca, belediye meclis üyelerimize ve bu eserleri Fethiye’ye kazandıran sevgili Onur Fen kardeşimize, tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Fethiyeli hemşerilerimde sevgi, saygı ve selamla selamlıyorum” dedi. Ali Özgür Kullukçu SED MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’in  “Aday olacakmısınız?” sorusuna  “Bizden kaynaklanan bir durum olmaz, eğer ki toplum sizi bir yerde görmek istiyorsa zaten oraya taşır diye düşünüyorum. O yüzden gelecekte görüp görmeyeceğimizi Fethiyeliler takdir edecek” diye cevap verdi.   
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN