Mete Ay,  'Alim Başkanıma Çok Teşekkür Ediyorum'

Çalış Plajı'nın açılış töreninde konuşan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay, 'Böyle güzel bir yeri halka ve Fethiyelilere kazandırdığı için ekibiyle ve çalışanlarıyla beraber Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı olarak Alim başkanıma çok teşekkür ediyorum.' Diye konuştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediyesi Karaot Plajı ve Akmaz Plajı'ndan sonra 3. plajını Çalış’ta açtı. Çalış Plajı’nın açılış töreninde konuşan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay, “Böyle güzel bir yeri halka ve Fethiyelilere kazandırdığı için ekibiyle ve çalışanlarıyla beraber Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı olarak Alim başkanıma çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.
(ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay, açıklamalarına şöyle devam etti; “Yapıldığı andan itibaren çok güzel olduğu çalış plajındayız ve bugün Fethiye belediyesi başkanımız, Alim Karaca Çalışta halk plajımızı açıyor. Biliyorsunuz ki Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği olarak Çalış’ın belli bir kısmını da biz işletiyoruz. Artık daha dikkatli olmalıyız ki belediyemiz de burada ve belediyemize baktığımda o kadar güzel ki. Duş, giyinme kabinleri ve ilk yardım o kadar başarılı ki kafe de aynı şekilde bu yüzden Alim Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Sadece bu açılış için değil, riskleri o kadar çok seviyor ki normalde belediye başkanları belediye başkanlığında kalmak istiyorsa çok fazla iş yapmaz derler fakat başkanımız hem altyapı hem de üstyapı olsun çalış plajı olsun tüm Fethiye’ye o kadar emek sarf etti ki… Böyle güzel bir yeri halka ve Fethiyelilere kazandırdığı için ekibiyle ve çalışanlarıyla beraber Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı olarak Alim Başkanıma çok teşekkür ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN