Muğlaspor Başkanı Kıyanç'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Menaf Kıyanç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Menaf Kıyanç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Kıyanç, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
''Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü kutlamaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutladığımız bu özel günde, tüm Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım.

100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bize bağımsızlık, özgürlük, eşitlik ve adaleti getirmiş, ulusumuzun geleceğini parlak bir şekilde aydınlatmıştır. Cumhuriyetimizin temel değerleri, sporun da temel taşlarından biridir. Spor, gençlerimizi sağlıklı ve disiplinli bir yaşam tarzına teşvik ederken, aynı zamanda birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirir.

Muğlaspor Kulübü olarak biz de bu değerlere sıkı sıkıya bağlıyız. Sporun bir araç olduğuna inanıyor, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda sporda birlik ve dayanışma ruhunu yaşatmaya çalışıyor, Muğla'nın adını bölgesel ve ulusal arenalarda en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz.

Cumhuriyet'in 100. yılında, Türkiye'nin aydınlık geleceğine olan inancımızı yinelemek istiyoruz. Gençlerimize, sporcularımıza ve tüm Muğlaspor camiasına, Cumhuriyet değerlerimizi yüreklerinde taşıyarak, ülkemizi daha ileriye taşıma sorumluluğunu hatırlatıyoruz. Birlik, beraberlik ve çalışma azmiyle, Türkiye'nin 100. yıl hedeflerine bir adım daha yaklaşacağımıza olan inancımızı yineliyoruz.

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun! Saygılarımla,''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN