SADET KANSIZ 'O YILAN BİRGÜN HEPİMİZİ SOKACAK'

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Fethiye'de yaşanan Suriyeli bir işçinin bir kadına cinsel tacizde bulunmasına yönelik açıklama yaptı. Sadet Kansız 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin. O yılan bir gün gelir hepimizi sokar' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Fethiye’de Suriyeli bir işçi yoldan geçen bir kadının kolundan inşaata sürükleyerek cinsel tacizde bulunması ve Suriyeli işçinin tutuklanması olayı ile ilgili açıklama yaptı. Sadet Kansız yaptığı açıklamada “Biz Türk vatandaşları olrak  ülkemizin her köşesinde savaş mağduru Suriyeliler için yardım topladık. Yaşadıkları sıkıntıları hafifletmek adına her türlü yardımda da bulunduk. Savaşta kapımızı açtık. Ekmeğimizi, işimiz paylaştık. Ama artık Suriyeli sığınmacılar ülkemiz için güvenlik sorunu oluşturmaya başladılar. Yaşadıkları şehirlerde bir çok suça karışmaya başladılar. Ülkemizin değişik yerlerinden taciz iddiaları ile ilgili videolara paylaşılıyor. Görüntüler servis ediliyor. Dün de bu olaylardan birini Fethiye’de yaşadık. Alçak, şerefsiz, namussuzun biri, bir kardeşimize insanlık dışı bir eylemde bulunmak istemiş. Allahtan mahalleli olaya erken müdahale etmiş. Bu Suriyeli olduğunu öğrendiğimiz şahıs emniyet güçleri tarafından yakalanarak adalete teslim edildi. Ve tutuklanarak cezaevine konuldu” dedi. 
Bu olayların ülke genelinde artarak devam edeceğini ifade eden Sadet Kansız “Savaştan kaçtığını iddia ederek ülkemize yerleşen sığınmacılar her geçen gün sayıları artmakta ve güvenlik sorunu oluşturmaktadır. Bir an önce bu durum ile ilgili gerekli önlemlerin alınması gerekmektedir. Bazı vatandaşlarımız bana zararı yok ne halleri varsa görsünler diyebilirler. Ama bir gün bu sıkıntıyı onlarda yaşabilirler. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin. O yılan bir gün gelir hepimizi sokar. Hükümetin yanlış politikalarından birisi de bu sığınmacılar ile ilgili politikalarıdır. Ülkemizin başına ne kadar büyük bir dert açıldığını ilerleyen yıllarda göreceğiz. Umarım o zaman çok geç olmaz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN