Şampiyon Defans Muğlaspor'a İmza Attı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Karabük İdmanyurdu forması giyen ve sezonu şampiyon tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Ogün Yıldırım'ı transfer etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Futbola Manyas Belediyespor’da başlayan Ogün; Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor, Değirmenderespor, Gönen Belediyespor, Mustafakemalpaşaspor, Bigaspor ve Karabük İdmanyurdu formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Karabük ekibinin formasını 22 maçta giyen ve 19 maça ilk 11’de başlayan tecrübeli futbolcu, 1778 dakika sahada kaldı. Kariyerinde 66 BAL maçına çıkan Ogün, 4 gol kaydetti.

Ogün Yıldırım için kulüp tesislerinde Muğlaspor İdari As Başkanı Op. Dr. Şadi Ballı, Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, Basın Sözcüsü Barış Yayman ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Muğlaspor’a imza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Ogün Yıldırım, ‘’Öncelikle bu büyük kulübe katılmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Muğlaspor'a transfer olmaktan heyecanlı ve mutluyum. Geçtiğimiz sezon Karabük’te yaşadığım şampiyonluğu, Muğlaspor forması altında da tekrarlamak istiyorum. Takımımın başarısı için tüm gücümle mücadele edeceğim. Birlikte güzel günler geçireceğimize inanıyorum'' dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN