Ülkücüler Ali Kınık Konseri'nde Buluştu

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından ülkücü camia tarafından oldukça sevilen Ali Kınık konseri düzenlendi. Düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Fethiye Ülkü Ocakları tarafından camianın sevilen isimlerinden Ali Kınık konseri düzenlendi. Konsere Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanları, Parti ve Ocak Yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

GECE DE AÇIK ARTIRMA DA YAPILDI
Program Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Alparslan Türkeş,  ülkücü ve tüm Şehitler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gece de Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı Eğitim Birimleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aykut Guzhan tarafından, Hüseyin Nihal Atsız’ın ‘Yolların Sonu’ şiiri okundu.  Kendisini Yörük Türkmen Kültürü’ne adamış İsmail Uzunoğlu türküleriyle geceye renk katarken, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı merhum Ali Metin Tokdemir’in kardeşi Yüksel Çetin Tokdemir tarafından ‘Bayrak’ şiiri seslendirildi.  Gece de Ülkü Ocakları’nın eğitim ve kültür faaliyetlerinin yanı sıra gençler ve çocuklara bağış olarak kullanılması amacıyla açık artırma da yapıldı. 

“DÜŞMEYECEĞİZ !..”
Gece de Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, “Düşmeyeceğiz, Fitneye, iftiraya, dedikoduya, hizipe eğilmeyeceğiz. Amentüye iman ettiğimiz gibi hak yolu, hakikat yolu, Allah yolu olan ülkücülükle nefeslenecek, bizi bizden görünenlerin oyunlarıyla yenmelerine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“UYARIYORUZ!..”
Salman Yellice, “Alparslan Türkeş, bizim babamızdır. Alparslan Türkeş, bizim atamızdır. Alparslan Türkeş, bizim kanımızdır. Alparslan Türkeş, bizim sancağımızdır. Hiç kimse Başbuğumuz üzerinden hesap yapmaya kalkmasın. Planları bozan, oyunları yıkan bir karaktere sahibiz. Adını yaşatacak da emanetini namus bilip sarılacak da bizleriz. Uyarıyor ve tekrar ifade ediyoruz ki, yolsuzların, soysuzların son durağı, bizim sabrımızın sınırlarına bağlıdır. Ülkücü-Milliyetçi maneviyata haiz olan bizleriz. “Alparslan Türkeş, bizim Başbuğumuzdur” ifadelerini kullandı. 

“GELECEK BİZİM”
“Gelecek bizim, vizyon bizim, hedef bizim” diyerek sözlerini sürdüren Ülkü Ocakları Başkanı Salman Yellice, “Feraset, ahlak, edep bizim. Beylik bizim. 2023’e uzanan müreffeh Milliyetçi Türkiye, Lider Ülke bizim. Lider Devlet Bahçeli’den beri davaya sadakat bizimdir. Güneşin ilk doğduğu günden, tanın ilk kararacağı güne kadar, bütün mevcudiyetin ve ondan sonrasının mutlak sahibine; ilk Allahu Ekber edasıyla namaza çağıran Bilali Habeşi’nin Resul’e bakışı, yürüyüşüyle ölümü korkutan Amca Hamza gibi, bütün Ülkü Ocaklı yiğitlerin varlık sebebi, yaşam kavgası ve inanç düsturu bu şekildedir. Ülkü Ocakları’na terörist diyen de, Ülkü Ocakları’nı terörist sayan da, buna niyetlenen de yezidin soyundan, deccalin kanındandır. Dün yenilmedik, bugün yenilmiyoruz, yarın da; hırkalı bir müptezele, imansız bir coniye yenilmeyeceğiz” diye konuştu. 

ALİ KINIK COŞTURDU
Son olarak Ülkücü Camiaanın çok sevdiği sanatçılardan Ali Kınık sahneye çıktı. Ali Kınık’ın şarkıları ile konsere katılanlar güzel vakit geçirdiler ve şarkılara eşlik ettiler.  Konser öncesi Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice tarafından Türk kültürüne özgü Yörük- Türkmen keyfiyesi Sanatçı Ali Kınık ve saz arkadaşları ile uç beylerine taktim edildi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN