Vali İdris Akbıyık, Teknopark'ı Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Teknopark'da faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Kaçar ve Teknopark Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette Vali İdris Akbıyık, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Utkucan Şahin’den yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Teknoparkta faaliyet gösteren Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri İşleme ve Ar-Ge İnovasyon Merkezini ve firmaları ziyaret eden Vali İdris Akbıyık, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali İdris Akbıyık, Teknopark'ı Ziyaret Etti

Teknopark bünyesinde enerji, savunma sanayi, havacılık ve uzay, su ürünleri ve balıkçılık sektörü yazılım ve otomasyon sistemleri, dijital dönüşüm, mobil uygulama ve geliştirme, yenilenebilir enerji, siber güvenlik sistemleri, bilgi güvenliği, kozmetik, e-dönüşüm çözümleri, akıllı ulaşım sistemleri ve daha pek çok alanda faaliyet gösteren 44 firma bulunmaktadır. 

Ziyarette hem girişimci sayısı, hem de girişimcilere sunulan hizmetler ile her geçen gün güçlenen Muğla Teknopark’ın ilimiz ve ülkemiz ekonomisine, beşeri sermayeye ve ihracatına önemli katkılar sunduğu ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN