YEŞİL VATAN TIRI FETHİYE'DE

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan ve tüm Türkiye'yi dolaşarak ormanlar hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenleyen Yeşil Vatan Tır'ı Fethiye'ye geldi. Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen etkinlik ile Gazi İlkokulu Öğrencileri'ne ve vatandaşlara tır üzerinde bulunan LED ekrandan bilgilendirme filmleri gösterildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlikler ile ormanlar ve ağaçlar hakkında bilgilendirme etkinlikleri devam ediyor. Bu amaçla hazırlanan Yeşil Vatan Tırı Türkiye’yi dolaşırken durağı Fethiye Beşkaza Meydanı oldu. Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Gazi İlkokulu öğrencilerine oyunlar eşliğinde ağaçlar ve yetiştiği bölgeler ile ilgili bilgiler verildi. Yeşil Vatan Tır’ı Koordinatörü Abdullah Sütçü yaptığı konuşmada ormanlar hakkında açıklayıcı bilgiler aktarırken, öğrenciler, ve öğretmenler etkinlik kapsamında hazırlanan ağaç meclisini gezdiler. Yetkililer ayrıca hazırlanan alanda ağaç dikiminin ne şekilde yapılacağı hakkında da uygulamalı eğitim verdi.
Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından fidanların dağıtıldığı etkinlikte Şehit Özgür Özekin Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi tarafından döktürülen lokma vatandaşlara ikram edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN