Aday Adayı Çaylı'dan AKP İlçe Teşkilatı'na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Aday Adayı Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, AKP Fethiye İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İki dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Aday Adayı Çaylı, ziyaretleri kapsamında AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Ziyarette, Fethiye Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı sürecine değinildi. Aday Adayı Çaylı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. AK Parti İlçe Başkanımız ziyaretimizi kabul etti, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra partilerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Aday adaylığımızı ilan ettik. İnşallah hayırlısı olacaktır. Biz bu süreçte bayağı bir yol kat ettik. Bu süreçte hayırlısı olmasını istiyoruz. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Daha yolun başındayız. 1 ayımız daha var. Kasım ayının sonunda adayların belli olmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Başkanımıza bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.
Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, yaptığı açıklamada “Ben de Yusuf ağabeyimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yusuf başkanımız bize Cumhur İttifakı’ndan aday olacağını söyledi. Tabii ki partimizden aday adaylarının ne kadar çok olması bizim için berekettir. Bu, kaliteli bir yarıştır. Ben bugün Yusuf ağabeyimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim. Birçok aday adayımız olacak. Bu süreçte adaylık verildikten sonra parti çatısı altında bir ve beraber seçime gitmek çok önemlidir. Bu süreçleri hep yaşadık. Fethiye’de kaybetmemizin birçok sebebi bu birlikteliği yakalayamamış olmamızdır. Fethiye’de artık AK Parti iktidarı gelmesi lazım. Yıllarca birikmiş olan problemlerin çözülmesi, Fethiye Belediyesi mantığının değişmesi için hem de buradaki birçok projenin kaynağı için AK Parti Fethiye’de olması lazım. Bu seçimi almak zorundayız. Bu seçimi kaybetmemiz durumunda vebali önce bizde daha sonrada bu işte gönlü olan adaylar ve aday adaylarında diyorum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum kendilerine” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN