Aday Adayı Demirel çalışmalarını sürdürüyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası'na ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, bu süreçte yürüttüğü faaliyetlerle ilgili olarak FTSO Başkanı Osman Çıralı ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya bilgiler aktardı. Oda yöneticilerinin sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Aday Adayı Demirel, sıcak karşılamalarından dolayı Başkan Çıralı ve Başkan Hıra’ya teşekkür etti. Çıralı ve Hıra, Demirel’e çıktığı bu yolda başarılar diledi. 
Ziyaretlerini değerlendiren İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, meslek odalarının Fethiye ekonomisi adına büyük önem taşıdığını vurguladı. Sorunların çözümünde sektör temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade eden Aday Adayı Demirel, tüm STK’larla da diyalog halinde olacaklarının altını çizdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN