Aday Adayı Demirel'den bir dizi STK ziyareti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ziyarette bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, faaliyetleri hakkında Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’a bilgiler aktardı. Esnafların sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Aday Adayı Demirel, gösterdikleri ilgiden ve sıcak karşılamalarından dolayı oda başkanları Karayiğit ve Taşar’a teşekkür etti. Karayiğit ile Taşar, Demirel’e çıktığı bu yolda başarılar diledi. 
Ziyareti değerlendiren İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, bölgedeki üreticilerin ve şoför esnafının sorunlarını dinlediklerini belirtti. Göreve seçildiği takdirde tüm sivil toplum kuruluşları ile diyalog halinde olacağını vurgulayan Aday Adayı Demirel, Fethiye’nin sorunlarını ortak akıl ve istişare ile çözeceklerini ifade etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN