Aday Adayı Demirel ziyaretlerine devam ediyor

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, içinde bulunulan süreçte yürüttüğü faaliyetlerle ilgili olarak İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay ile Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal’a bilgiler aktardı. Fethiye’de sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinlemeye devam ettiğini kaydeden Aday Adayı Demirel, sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden dolayı Şube Başkanı Tugay ve Dernek Başkanı Ünal’a teşekkür etti. Ünal ve Tugay, Demirel’e içinde bulunduğu aday adaylık döneminde başarılar diledi. 
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, Fethiye’nin marka değerinin arttırılması adına deniz turizminin büyük önem taşıdığının altını çizdi. Sektörün sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Aday Adayı Demirel, denizcilik adına hayata geçirilecek projeler ile turizmden elde edilecek gelirin artacağını belirtti. Öte yandan Demirel, gaziler ve şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN