Aday Adayı Küçükala, Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

CHP Genel Başkan Yardımcıları Koza Yardımcı ve Özgür Karabat ile CHP Parti Meclisi Üyeleri Uğurcan Irak ve Mehmet Tüm’ü makamlarında ziyaret eden CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen buluşmalarda Aday Adayı Küçükala, projelerini de anlattı. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler ile ilgili görüş alışverişinde de bulunulurken; Küçükala kendisine gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten dolayı genel başkan yardımcıları ve parti meclisi üyelerine teşekkür etti. 

Aday Adayı Küçükala, Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu
Ziyaretlerini değerlendiren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında genel merkez nezdinde ziyaretlerde bulunduğunu belirtti. Yerel seçimler ile ilgili fikir paylaşımında bulunduklarının altını çizen Aday Adayı Küçükala, seçim çalışmaları ve projeleri ile ilgili olarak bilgi aktarımında bulunduğunu ifade etti.

Aday Adayı Küçükala, Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN