Aday Kulaç'tan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için bir kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Özgür ve tarafsız basının toplumların gelişmesi ve doğru bilgilenmesi açısından çok önemli olduğunu belirten Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, “Demokrasinin olmazsa olmazı basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.
Başkan Adayı Kulaç, yayımladığı mesajda, gazetecilerin halkın doğru bilgilendirilmesini sağlayan, demokrasiye katkı sunan önemli bir görevi yerine getirdiklerini de belirtti.
Gazetecilerin toplumu doğru bilgiyle buluşturduğunu aktaran Kulaç, şunları kaydetti: 
"Gazeteciler, demokrasimizin olmazsa olmaz yapı taşlarındandırlar. Gelişen teknolojiyle birlikte, haberleşme süreçlerinde yaşanan değişikliklere de şahitlik ediyoruz. Sosyal medya ve diğer dijital platformlar, bilgiye ulaşımı hızlandırıyor ancak aynı zamanda doğru bilgi ile yanıltıcı içerik arasındaki çizgiyi belirlemeyi de zorlaştırıyor. Bu noktada, gazetecilerin rolleri daha da öne çıkıyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesileyle, basın emekçilerinin gününü içtenlikle kutlar, görevlerinde gösterdikleri özverili çalışmaların ve başarılarının devamını dileriz."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN