ADM'den Muğla hakkında açıklama

Muğla'da yaşanan elektrik sorunuyla ilgili ADM Elektrik Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından basın açıklaması yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yapılan açıklamada, “Şirketimiz Muğla’da elektrik arıza onarım hizmetini güçlü organizasyonuyla 7 gün 24 saat aralıksız gerçekleştirmektedir.
İş süreçlerimizde yerel yönetimler ve diğer altyapı kuruluşlarıyla iş birliğini her zaman önceliklendiriyoruz. Bu çerçevede bölgemizdeki tüm kurum ve kuruluşlara büyük bir hassasiyetle destek sağlıyoruz.
Son dönemde bazı mecralarda, Muğla’da yaşanan bir kısım altyapı hizmeti aksaklıklarına elektrik kesintilerinin sebep olduğu şeklinde açıklamalar yer almıştır. Bu iddialar, gerçeği yansıtmamaktadır.
ADM Elektrik olarak, bölgede 592 kişilik ekip, 126 araç, 6 drone, 4 vinç ve 4 kepçe ile görev yapmaktayız. Olası durumlarda devreye sokmak üzere 35 mobil jeneratör, 19 mobil trafo, 3 mobil dağıtım merkezimiz göreve hazır bulundurmaktayız.
Kamuoyunun doğru yönlendirilmesi adına, her konuda bizimle temasa geçebileceğinizi bildirir; teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN