Akdenizli 'Her Mahallemizde MUSKİ Sorunu Karşımıza Çıktı'

Seydikemer'i adım adım dolaşarak seçim çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli 'Bugüne kadar 65 mahallemizin 60'ında toplantı yaptık. 59 mahallemizde MUSKİ sorunu hep karşımıza çıktı. Muğla'nın 13 ilçesiyle eşit su bedeli ödemek zorunda değiliz. Biz bunu hak etmiyoruz!' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor. Adeta miting havasında geçen toplantılarda farklı partilerinden olduklarını belirten vatandaşlar da Akdenizli’ye tam destek sözü veriyor. 
Seçim çalışmalarına Atlıdere, Sahil Ceylan ve Ören Mahallesinde devam eden Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Atlıdere Mahallesinde mahalle toplantısına katıldı. Daha sonra Sahil Ceylan Mahallesinde Country Sitesinde ikamet eden site sakinlerinin davetini geri çevirmeyerek vatandaşların taleplerini dinledi. Son olarak Ören Mahallesinde alabalık üretimi yapan bir tesisi ziyaret eden Akdenizli, tesisin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alıp çalışanlarla bir süre sohbet etti.
Seçim çalışmalarına kalabalık bir ekiple devam eden Akdenizli’ye; Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Teşkilatı ve Ölüdeniz eski Belde Belediye Başkanı aynı zamanda AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı da olan Keramettin Yılmaz eşlik etti.

KERAMETTİN YILMAZ; “ÖNDER BAŞKANIMIZIN ÇOK GÜZEL PROJELERİ VAR”
Atlıdere Mahalle toplantısında konuşan Keramettin Yılmaz; “Sizlerin arasında olmaktan gurur duyuyorum. Sizlerin desteği ile Seydikemer’den bir Milletvekili çıkardık. Değerli Önder Başkanım çok iyi. Seydikemer, Muğla’nın Büyükşehir olmasından dolayı son yıllarda en çok kazanım sağlayan ilçelerimizden bir tanesi. Önder Başkanımı tebrik ediyorum, kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Yanındayım, destekliyorum. Çok güzel projeleri var. İnşallah 31 Mart’ta seçildiği takdirde Seydikemer’e bu projeleri kazandırmak için durmadan çalışacak” diye konuştu.

AKDENİZLİ: “LAF DEĞİL, İCRAAT ÜRETTİK”
Atlıdere Mahallesinde 3 kez toplantı yaptıklarını hatırlatan Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli; “Bu şunu gösteriyor; Atlıdereli vatandaşlarımızın bize ne kadar değer gösterdiğini çünkü ilk toplantıyı yaptık, dediler ki: “Başkanım bizim oraya da gelecek misiniz?” Geleceğiz, geldik! Sarısüleymanlara gelmeyecek misiniz dediniz, oraya da geleceğiz dedik. Geldik işte, buradayız, karşınızdayız, hep beraberiz” dedi.
Göreve geldiği 1 yıllık sürede Seydikemer’in hizmetkarı olduklarını dile getiren Başkan Akdenizli; “22 Mart itibariyle Seydikemer Belediye Başkanlığı görevimin birinci yılını dolduruyorum. Göreve geldiğim ilk andan itibaren, Sevdamız Seydikemer için gece gündüz çalıştık. Ekip arkadaşlarımızla siz hemşehrilerimizi daha çok nasıl mutlu ederiz diye düşünüp, projeler ürettik. Hafta sonu demedik, halkımızla iç içe olduk. Laf değil, icraat ürettik. Çünkü biliyoruz ki siz mutlu olursanız, biz daha çok mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.

AKDENİZLİ: “BÖLGEDE MUSKİ’NİN HERHANGİ BİR YATIRIMI YOK!”
Seydikemerlilerin dertlerini çok iyi bildiğini kaydeden Akdenizli, bu sorunların çözümü için 31 Mart’ta Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a destek istedi. Akdenizli; “göreve geldiğim ilk andan itibaren sahadayım. Sizlerin taleplerini, sorunlarını çok iyi biliyorum. Ama görüyorum ki bazı sorunlarınızın temeli Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden kaynaklı. Bugüne kadar 65 mahallemizin 60’ında toplantı yaptık. 59 mahallemizde MUSKİ sorunu hep karşımıza çıktı. Herkes söyledi. Çok büyük bedeller ödüyoruz, farkındayız. Muğla’nın 13 ilçesiyle eşit su bedeli ödemek zorunda değiliz. Biz bunu hak etmiyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı, su faturalarının bizim belediyemizle alakası yok. Ancak Aydın Ayaydın Başkanım, MUSKİ’den kaynaklı sorunları çözüme kavuşturacak. Sizleri bu dertten kurtaracak. Ben her gittiğim yerde bu konuyu dile getiriyorum. Biz, Bodrum’da enerjiyle üretilen suyun bedelini ödemek zorunda değiliz. Çünkü bizim doğal gelen bir suyumuz var. Bugüne kadar bölgede MUSKİ’nin herhangi bir yatırımı yok! Bizim yıllar önceki borularımızdaki üniteleri kullanarak çatır çatır para alıyorlar. Bu tamamen MUSKİ’nin, Muğla Büyükşehir’in muhatap olduğu bir şey. Bu nedenle sizlerden 31 Mart Pazar günü bir oy bana, bir oy belediye meclis üyelerime bir oy da Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Aydın Ayaydın’a oy istiyorum. Aydın Ayaydın, Muğla için bir şanstır. Lütfen bu şansımızı iyi kullanalım, 31 Mart’ta hem Seydikemer’de hem Muğla’da tarih yazalım” diye konuştu.

AKDENİZLİ; “İMARLA İLGİLİ DİLEKÇEMİZİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR REDDEDİYOR”
Akdenizli; “İkinci en büyük sorunumuz imar. İmarla ilgili biz Muğla Büyükşehir’e köy yerleşik alanlarının çizgisini yüz metreden 300 metreye çizsin diye dilekçe verdik. Ama Muğla Büyükşehir yine bunu ret etti. Ret edince 100 metrede kaldık ve insanlarımız farklı yollarla ev yapmaya başladı. Bizim Seydikemer Belediyesi olarak 8 tane TİP Projemiz var. Biz bunu isteyen vatandaşlarımıza veriyoruz. Mimar, mühendis beledi ödemeden” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN