Akdenizli, 'Seydikemer İçin Bir Sürü Projemiz Var' 

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuştu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

‘TÜRKİYE OY ORTALAMASININ ÜZERİNDE BİR OY ALACAĞIM’
31 Mart seçimleriyle ilgili konuşan Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, “31 Mart seçimlerinde Seydikemer’imizden çok güzel, çok yüksek bir oy oranıyla görevimize devam edeceğiz. Sayın cumhurbaşkanımıza şöyle bir cümle kurdum; Türkiye oy ortalamasının üzerinde bir oy alacağım ve size arz edeceğim efendim. İnşallah Seydikemerimiz’de oy oranımızı arttırarak ve Muğla Büyükşehir’i ak belediyecilik ile tanıştırarak seçimimizi tamamlayacağız ve önümüzdeki 5 yıllık hizmet sürecimize bakacağız. 5 yılda neler üretebiliriz? Neler katabiliriz? Muğla’mızın en genç en yeni ilçesi dediğimiz Seydikemer’de hangi hizmetleri yapabiliriz göreceğiz”

SEYDİKEMER İÇİN BİR SÜRÜ PROJEMİZ VAR 
Seydikemer ile ilgili projeleri olduğunu belirten Akdenizli, “Benim çok değerli olan Seydikemer’in merkezindeki Eşen Çayı’nın önünü mentlerle kapatarak çevresinde vatandaşlarımızın yürüyebileceği yürüyüş ve bisiklet alanlarımızı zaten oluşturduk. Orayı böyle insanlarımızın akşamları çıkıp yürüyebileceği, nefes alabileceği bir ortam yaratacağız. En önemli vaadim budur. Bunun dışında tabii ki bir sürü projemiz var. İnönü ve Kadıköy caddelerinin yenilenmesi, bir AVM projemiz var, onun dışında Saklıkent’teki cam teras ve teleferik çok önemli bir proje. Karavanpark da bizim için çok önemli bir proje. Bunları hem önümüzdeki 2 aylık seçim sürecinde hem de görev sürecimizde vatandaşlarımıza anlatacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN