Akmaz Plajı Doldu Taştı

Muğla'nın Dünyaca ünlü turistik ilçesi Fethiye'de Kurban Bayramı'nın 3'ünü gününde plajlarda yoğunluk devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla'nın Dünyaca ünlü turistik ilçesi Fethiye’de Kurban Bayramı’nın 3’ünü gününde plajlarda yoğunluk devam ediyor.
Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Fethiye’de Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde plajlarda yoğunluk devam ediyor. Kentte hava sıcaklığı 35, deniz suyu sıcaklığı ise 26 derecelere yükseldi. Tatil için Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler başta Ölüdeniz, Göcek ve Çalış Plajı olmak üzere İnlice Plajı, Karaot Plajı ve Akmaz Plajlarında yoğunluk oluşturdu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın İlçe nüfusunun 2 katına çıktığını belirttiği ilçede otellerde doluluk oranı %95 seviyelerine ulaşırken Çadır kamp ve karavan alanları bile doldu taştı. 
Tatil için Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler Fethiye’nin Kargı mahallesinde bulunan Akmaz Plajına akın etti ücretsiz halk plajlarını tercih eden turistler denize girerek serinlerken, bazıları ise sahilde güneşlenmeyi tercih etti.
Nüfusun 2 katına çıktığı Fethiye’de İlçe Jandarma ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hem asayiş hem de trafik yönünden denetim ve çalışmaları sürüyor.

9 Günlük bayram tatilinde denize girmek için ailesi ile birlikte Akmaz plajını tercih ettiklerini belirten Merve Köse; “doğal güzelliğiyle büyüleyici bir ortamı olan Akmaz Plajı ailecek tercih ettiğimiz bir plaj, denizi güzel ve temiz güzel vakit geçirdiğimiz bir bayram tatili oldu” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN