Alcu, gençlere verdiği önemden bahsetti

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, gençlere verdiği önemden bahsederek, 'Çocuklar spordan uzak kalmasın. Spor disiplin demektir, disiplin ise başarı…' diyerek açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, 6-15 yaş arasındaki gençler için Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri akşam saat 19.00-20.00 arasında boks antrenmanı ve dersler düzenliyor. Aynı zamanda büyük yaş grupları için de derslerin olduğunu belirten Alcu, “Geçtiğimiz dönemlerde erkek sporculardan 2 tanesini profesyonel boksa geçişini yaptırdım. 1 tane de bayanlarda yaptırdım. Bu sporu yapmak isteyenlerin yanında oluyorum” dedi.

Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Genç sporcular ile antrenmanlar yapıyoruz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri akşam saat 19.00-20.00 arasında küçük yaş grupları(6-15 yaş) ile antrenmanlar yapıyoruz. Gençlere çok önem veriyoruz. Aralarında çok yetenekli ve bu sporu seven çocuklar oluyor. Büyükler içinde Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri derslerimiz oluyor. Akşam 8.30-9.30 arasında. 

Bu Sporu Yapmak İsteyenlerin Yanında Oluyorum

Geçtiğimiz dönemlerde erkek sporculardan 2 tanesini profesyonel boksa geçişini yaptırdım. 1 tane de bayanlarda yaptırdım. Bu sporu yapmak isteyenlerin yanında oluyorum. Benim bu işe başlamam zor olmuştu. Ama şimdi onların zaferler elde etmesi daha kolay. Beni izleyerek ve örnek alarak da güzel yerlere gelebilirler. 

Öğrencilerin velileri gurur kaynağı olduğumu söyleyerek çocuklarının benim gibi olmalarını istiyorlar. Bu düşünce bana gurur veriyor ve alt yapıya önem veriyorum. Çocuklar spordan uzak kalmasın. Spor disiplin demektir, disiplin ise başarı…”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN