Altın, 'Bir olumsuzluk olursa gereğini yaparız'

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile hafta sonu karşılaşacakları Menemenspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, geçtiğimiz hafta Somaspor ile evinde 88.dakikada yediği gol ile 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, maçla ilgili tüm planlarının altüst olduğunu belirtti. Altın, berabere kaldıkları Somaspor müsabakası ile haftasonu İzmir’de karşılaşacakları Menemenspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

“Zorun değişiklikler bütün planlarımızı altüst etti.”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın: “Maçta yaptığımız bütün planlar tuttu. A planı dedik, B planı dedik ve A planı tutturduk. A planımızda iyi ayaklarımızı orta sahaya koyduk. Orta sahadaki iyi ayaklar çok iyi işler yaptılar. Oyunu yönlendirdiler, yavaşlattılar, hızlandırdılar. Çok iyi pas organizasyonlarıyla iyi ataklarımız da var. Yaşadığımız sıkıntı, girdiğimiz pozisyonları sonlandıramamamızdı. Bir duran topta golümüzü bulduk. Bu gole çalışmıştık. Golden sonra da çok iyi gittik. 60-65 dakikamız da çok iyi gitmişti. A planı tutarken B planımızı devreye sokalım dedik. B planımızda bize zorunlu değişiklikler sıkıntı yarattı. Ramazan ve Şahan’ın zorunlu değişiklikleri bizim bütün planımızı altüst etti. Yine de ne olursa olsun verilmeyen bir penaltı var. Olabilir, hakem kaçırabilir bunlara ben bir şey demiyorum. Futbolun doğasında olabilecek şeyler. Maçta girdiğimiz o kadar net pozisyonlar var ki bu net pozisyonları değerlendiremememiz bizi üzdü. Kazanmamız gereken maçı bir puanla kapatmamız üzdü” dedi.

“Bir olumsuzluk olursa gereğini yaparız”
Teknik Direktör Altın: “Menemen maçına hazırlanıyoruz. Menemen’de çok iyi bir takım. Şu ana kadar 4 maç yaptık. Bu takımlar ligin en iyi ve şampiyonluğa oynayan takımlarıydı. Aralarında Soma var kendileri çok genç ve diri bir takım. Bunun da analizini yapmıştık. Taraftarlarımız haklı olarak galibiyet bekliyor. Futbolcuların da bizim de bir zamana ihtiyacımız var. Daha 4 maç oynadık. Bu 4 maçta olumsuz olmamak lazım. Bir şeyleri beklemek lazım. Futboldan anlayan insanlar nasıl bir top oynadığımızı anlamıştır. Bizim 8 haftaya ihtiyacımız var. Daha sağlıklı bir ilk 11 bile oluşturamadık. Bir arayış içerisindeyiz. Sağlıklı bir ilk 11 çıkarttığımız zaman, daha şeffaf ve daha güzel olacak. Bu arada, 8.haftadan sonra bir olumsuzluk olursa gereği neyse gereğini de bir teknik adam olarak yaparız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN