Altın, 'Evimizde üç puana kavuşmak istiyoruz'

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde karşılaşacakları Somaspor mücadelesine iyi bir şekilde hazırlandıklarını, evinde üç puana kavuşmak istediklerini FRT TV mikrofonları aracılığıyla dile getirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u konuk edecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta berabere kaldıkları Iğdır FK müsabakası ile karşılaşacakları Somaspor karşılaşması ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.
“Futbolcularımız Iğdır’da çok güzel futbol sergilediler”
Geçtiğimiz hafta Iğdır FK ile 1-1 berabere kalan Fethiyespor’un Teknik Direktörü Erhan Altın, Iğdır FK beraberliğini değerlendirdi. Altın, “Şükürler olsun futbolcularımız Iğdır’da çok güzel futbol sergilediler, maçı kazanmak adına yani hakemin son düdüğüne kadar maçı kazanmak adına girdiğimiz pozisyonlar var, rakibinde girdiği pozisyonlar vardı. Futbol adına çok güzel şeyler yapmaya odaklandık. Hepsine teşekkür ederim, emeklerine sağlık, istediler, arzuladılar ve 1 puanı 90+7’de uzatmanın uzatması var ve o golü bulduk. Golden sonra zaten santra olmadı ve maçı bitirdik. Huzurlu ve mutlu bir şekilde döndük” dedi.
“Evimizde üç puana kavuşmak istiyoruz”
Yarın karşılaşacakları Somaspor müsabakası ile ilgili konuşan Altın, “1 hafta boyunca rakibin olumlu, olumsuz yönlerini futbolcularımızla analiz ediyoruz. Pratik olarak her şeyi çalışıyoruz. Şimdi Soma maçımıza hazırlanıyoruz. Futbolcularımızla birlikte, bugün hem ısınmamız var hem de taktiksel çalışma yapacağız. Onu da masaya koyup aynı şekilde görsel olarak hocalarımızla birlikte olumlu olumsuz yönlerini futbolcularımızla teori olarak çalışacağız. Pratik olarak sahada çalışacağız ve evimizde taraftarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz. Şanssızlığı kabul etmiyorum çünkü baktığımız zaman girdiğimiz pozisyonlar var o şanslar bize geldi. Örnek veriyorum Kastamonu maçı kaybedeceğimiz maç değildi. Penaltı kaçırdık arkasından 1 tane %100 gol kaçırdık. Onları eğer alsaydık bu maç böyle bitmezdi ama ne olursa olsun ben yine şundan çok memnunum, futbolcularımın istek ve arzuları beni çok mutlu ediyor. Taraftarıma da buradan teşekkür ediyorum. Takımına sahip çıkmaları onları motive etmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Taraftarımıza her zaman ihtiyacımız var bu Soma maçında da ihtiyacımız var. Artık evimizde 3 puanı alıp huzurlu bir şekilde istediğimiz yere ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Fethiyespor, yarın evinde Somaspor’u konuk edecek. Mücadele 19.00’da Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynanacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN