Anadolu Yıldızları Fethiye'de parlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü himayesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minilig Türkiye birinciliği müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşma yapan Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

50 ilden 375 sporcunun katıldığı ve 4 gün sürecek olan “Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minikler Türkiye Şampiyonası” başladı. Şampiyona hakkında bilgiler aktaran Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür, yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

Yiğit, “Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minikler Türkiye Şampiyonası’nın startını verdik.
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bakanlığımızın projesi olan “Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Minikler Türkiye Şampiyonası’nın” startını verdik. Müsabakalar bugün başlıyor fakat başlangıç tarihimiz dündü. Dün de kültürel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımız Saklıkent’i ve Ölüdeniz’i gezdi. Çocuklarımız Saklıkent’in ve Ölüdeniz’in güzelliğini gördüler. Bu konuda Saklıkent’i gezmemizi sağlayan Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ’ye çok teşekkürler ediyorum. Bu benim hayalimde ki bir organizasyondu. Çocukların hem gezmesi hem de spor yapması. Bu anlamda bakanımıza ve bakanlığımız şube müdürü Serkan Bey’e teşekkür ederim. İnşallah kazasız belasız sakatlığın olmadığı bir müsabaka olur.” 

Kömür, “Anadolu Yıldızları parıl parıl parlıyor”
Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi Şube Müdürü Serkan Kömür, “Sayın müdürüm bizde çok teşekkür ederiz. Anadolu Yıldızlar Ligi olarak. Burada Türkiye’nin cennet bir noktasında böyle bir müsabakayı burada gerçekleştirdiğimizden dolayı çok mutluyuz. Bu sporcularımız ilk defa resmi müsabakalara çıkıyor. Sporcularımız hem kültür hem sanat hem tarih hem de doğa hepsini Anadolu Yıldızlar’da bir araya getirmeye çalıştık. Dün de sayın valiliğimizin, belediye başkanımızın destekleriyle mükemmel bir gün yaşadılar. Depremde hayatını kaybeden 28 gençlik spor bakanlığı teşkilatımızı ve elli bini aşkın vatandaşımız da tüm halka açık bir kamuoyunda andık. Bundan dolayı da çok gururluyuz. Ben tekrardan emeği geçen tüm birimlere, tüm kurumlara bakanlığımız adına teşekkür ediyorum. Burada şuan 50 ilimizden 375 sporcumuz var. 4 gün sürecek bir müsabaka olacak.  Anadolu Yıldızları parıl parıl parlıyor.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN