Arda Güler resmen Real Madrid'de

Geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatil yapan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Genç yetenek İspanyol devine imza atmak üzere İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam belli oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Arda Güler bilmecesi sona erdi. Barcelona ve Real Madrid'i peşinden koşturan genç yıldız tercihini Real Madrid'den yana kullandı. Real Madrid'in bonservisi için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro + 10 milyon euro bonus ödeyeceği Arda Güler, Real Madrid ile transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'dan ayrıldı.

İSTANBUL'DAN AYRILDI 

İstanbul Atatürk Havalimanı'na saat 15.30'da gelen Arda Güler herhangi bir açıklama yapmadı. Arda Güler'in yoğun güvenlik önlemleri altında İspanya'ya gitmek üzere havaalanından ayrıldığı anlar dikkatlerden kaçmadı.

FENERBAHÇE KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe, Arda Güler'in transferi için Real Madrid ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.
Arda Güler'in sözleşme detayları da belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir." denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN