Ayaydın'dan, MHP İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Fethiye programı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Başkan Adayı Ayaydın, il genelinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının kenetlenmiş durumda olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve beraberindeki heyeti MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sohbet havasında geçen programda projelerini anlatan Başkan Adayı Ayaydın, başkan seçildiği takdirde hükümetin tüm imkanlarını sonuna kadar kullanacaklarını belirtti.
MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura yaptığı konuşmada, “Kişiler ismi ile müsemmadır. Başkan adayımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti ilçe teşkilatları olarak bizler üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi. 
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın açıklamasında, “Fethiye yıllardır ihmal edilmiş. Adeta büyükşehir belediyesinin gazabına uğramış. Hiçbir hizmet gelmemiş, Fethiye halkı kaderi ile baş başa bırakılmış. Seçildiğim takdirde, Fethiye’ye gelmeyen hizmetleri en kısa sürede getireceğim. Körfezi temizleyip, altyapı çalışmalarını hayata geçireceğiz. Şehir içinde halkın nefes alabileceği rekreasyon alanları yapacağız. İl genelinde AK Parti ve MHP teşkilatları kenetlenmiş durumda. 31 Mart seçimlerinde halkımız bize yetkiyi verdiği andan itibaren tüm imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN