Bahriye Üçok Parkı'na yoğun ilgi

Güzel havalarda dışarı çıkıp vakit geçirmek isteyen vatandaşlar uygun fiyatları ile dikkat çeken Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi'ne yoğun ilgi gösteriyorlar. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Akaryakıt elektrik ve gıda  gibi vatandaşın en ihtiyacı olan ürünlere ardı ardına yapılan zamların ardından vatandaş sokağa çıkıp bir kafede vakit geçirmeye korkar hale geldi. Geçim derdine düşen vatandaşın uygun fiyatları ile dikkat çeken Bahriye Üçok Parkı Halk Evi tercih ettiği yerlerin başında yer almaya başladı.Çayın 1TL’ye  Türk Kahvesi’nin 4 TL’ye satıldığı Bahriye Üçok Parkı Halk Evi’nde sohbet etmek isteyen vatandaşlar yoğun ilgiden dolayı oturacak yer bulmakta zorluk çekiyor.
Bahriye Üçok Parkı Halk Evi’nde çok güzel bir ortam olduğunu ifade eden Vatandaş Mertol Bayramoğlu, “Burası rahat ve havadar. Fiyatları da uygun. Burayı beğendim ve gelmeye devam ediyorum. Zaman buldukça buraya geliyorum. Arkadaşım 10 senedir burada yaşıyor fakat bu parkı bilmiyormuş. Burayı öğrenmesinde ona teşvik oldum. Bisiklete binip geliyoruz. Çayı 1 liraya içiyorum. Çorba 10 lira, kahve 4 lira. Burası için Alim Bey’e teşekkür ediyoruz. Bir tane de Çalış’a açılmasını istiyorum. Burası için Çalış ’tan bisikletle geliyoruz” dedi.Haber

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN