Başkan Adayı Kökten'den Bir Dizi Ziyaret

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Fethiye Ziraat Odası ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ziyaretlerinde sektörlerin sorunları hakkında bilgiler alan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler aktardı. S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Başkan Adayı Kökten, turizme yönelik hayata geçireceği yatırımları anlattı. 
Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i makamında ziyaret eden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, tarıma desteğin öncelikleri olacağını belirtti. Daha sonra Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra'ya ziyarette bulunan Başkan Adayı Kökten, semt pazarlarının durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Kökten, semt pazarlarında gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade etti.
 

Başkan Adayı Kökten'den Bir Dizi Ziyaret

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN