Başkan Adayı Kökten, Sevgililer Gününü Kutladı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla sahil bandında çiftlere ve vatandaşlara çiçek takdim etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

14 Şubat Sevgililer Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza atan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Beraberinde eşi Selin Kökten, AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, AK Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve katılımcılarla birlikte vatandaşlara çiçek dağıtan Başkan Adayı Kökten; sohbet edip Sevgililer Günü’nü kutladı. 

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, güzel bir etkinlik olduğunu belirtti. Mahalle ziyaretleri esnasında da halktan yoğun bir teveccüh gördüğünü vurgulayan Başkan Adayı Kökten, göreve seçildikleri takdirde Fethiye’nin sorunlarının çözümü adına özverili bir çalışma içerisinde olacaklarının altını çizdi. 

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla tüm çiftlerimize ve vatandaşlarımıza iyi dileklerimizi sunup, çiçek takdiminde bulunuyoruz. Bizim adımıza güzel bir etkinlik oldu. Aynı zamanda sohbet etme imkanı da bulduk. Bugünün önemini biliyorum ve tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum” dedi. 

Halkımızdan Yoğun Bir Teveccüh Görüyoruz
Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Kökten, “Bir haftalık süreçte tüm mahallelerimizi dolaştık. Halkımızdan yoğun bir ilgi ve teveccüh gördük. Bildiğiniz gibi Fethiye’nin kronik sorunları var. Bunların çözümü için projeler üretilmesi gerekiyor. Trafik, otopark, imar ve körfez bizim adeta kanayan yaramız. Halkımızın takdiri ile göreve gelirsek, 1 Nisan’dan itibaren ekibimizle birlikte, sıkıntıların giderilmesi adına canla başla çalışacağız. Halkımıza da göstermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN